sjuk-kramar

image167

Den här sötnosen är till Linn som ligger hemma med hög feber. Krya på dig vännen!

nyfärgat

Idag har jag och Johan varit hos Elin på Etage och blivit ompysslade. Jag skulle slingas, och Johan klippas (välbehövligt). Och han blev så fiiin, lilla plutten! Jag gjorde askiga och bruna slingor + sparade ganska så mycket av mitt blonda imellan. Blev jättenöjd!

arbetssugen

Tro det eller ej, men jag saknar mitt jobb! Särskilt dessa outstanding stjänor som ringer där, 'kändisarna på jobbet'. Jag får hoppas på att komma in och jobba lite som timanställd någon dag snart!

Igår var jag på utbildning hela dagen, på Temo. Jag veeeet, jobbiga telefonintervjuare, phu! Men jag tänkte mest ha det som en extra inkomst bredvid studielånet, om man nu hinner jobba över huvud taget? We'll se! I alla fall så fick vi ringa runt en del själva för att lära oss. Det gick hyffsat bra, och det var faktiskt förvånandsvärt många som ville vara med på min intervju och ställde upp.

Månda blir en nervös dag...
* Första skoldagen
* Första passet på Temo


Och nej, jag längtar inte tills dess...

Kalmar-tripp

Sådärja, nu har vi pusslat ihop lilla bordet från IKEA och min nya 'arbetsplats' är skapad. Men jag är nöjd. Johans dator är flyttad till mitt gamla skrivbord, så nu kan vi sitta vid matbordet och äta igen. Skönt!

IKEA shopping:
*Laptopbord
*Matta
*Förvaringslådor till badrummet
*Galgar
*Luktljus

Förövrigt var vi på HONDA och visade upp våran bil + provkörde en annan. Det är pappa som är på G att byta bil, så vi får väll se var detta slutar. Men den var snygg och skön att åka i!

morgonpigg

Sådär, nu har ja kommit in i gamla rytmen. Jag kan verkligen inte sova längre än till 8 även fast jag är ledig! Hmm. Dessutom så är det ganska så tråkigt att inte ha något att göra om dagarna, folket jobbar ju...

Men idag blir det i alla fall en tripp till Kalmar för mig. Och imorgon ska jag på utbildning på Fieldwork International hela dagen. Jag vet, det är kanske inte världens glammigaste jobb kanske men jag tänkte det kunde vara bra att kunna nu när jag börjar plugga. Nån kväll i veckan kanske? Vi får se helt enkelt.


kattleksak

Woho, snacka om poppis! Kanske en favorit efter tunneln? Tanken är att dom ska använda hjänan för att trötta ut sig, inte bara motion. Vi får väll se om dom bli lugnare efter detta inköp!


fik med vännerna

Idag blev det fika på Wayne's i solskenet (blåsten) med Elin och Elin. Kanske sista utefikan för i år? Det känns verkligen att det ärhöst i vinden nu.

Snart blir det tripp till lilla mormor för min del sen imorgon blir det Kalmar och IKEA med pappa. Jag ska köpa ett laptopbord till min dator och ha den vid sängen, så Johan kan ha sin dator på mitt skrivbord istället för på matbordet. Så är det att bo två personer på 35 kvm... Frågan är, Svart eller Vitt?

image158

höstfint på balkongen

...Detta i form av ljung. Kanske lite fantasilöst, men jag tycker det är himla enkelt och fint. Mycket bättre än vissna sommarblommor i alla fall!


busshandla

Phu, nu har jag och Johan åkt buss med en massa matkassar igen. Och usch, det är lika jobbigt och tungt varje gång. Vi skulle egentligen ha handlat med bilen igårkväll, men när vi väl hade kört ut till Willy's så kom vi på att 'just det ja, det är ju Söndag idag'. Det kändes ju som en vanlig veckodag eftersom jag har jobbat i helgen... Men men. Skönt att äntligen ha det gjort i alla fall!

Det hamnade inte riktigt samma matvaror som det brukar göra i korgen den här gången. Har smygstartat lite med nya livet. Så nu har vi just avnjutit en varma koppen champinjonsoppa med en fullkornssmörgås till. Mums?

dagens sötnosar

image154
Det är så skönt att se att dom har sån glädje av varandra!

tyg i massor

Sådär ja, då va tyget till våran sovalkov äntligen upphängt! Det blev jättefint, hela lägenheten ser liksom mer uppordnad ut. Särskilt eftersom vi har både loftsäng och vanlig säng under varandra, man slipper liksom se allt det obäddade. Och självklart tycker katterna också att det nya tyget är jättespännande. Suck. Vi får väll se hur länge det håller...


Bolla-bus

Jag är nog världens största djurtönt. Eller djurälskare, det beror på hur man ser det. Inte nog med mina tre kisar hemma, mamma och pappa har tre hundar som jag ser som mina. Dom skaffade ju trots allt hundar eftersom jag ville ha en hund, och på den vägen är det.

Vår första är en colliehane som är tio och ett halvt år gammal nu. Han heter Sambo och är min alldeles speciella älskling. Sen blev det en till, en svart tik som heter Bolla. Sen blev det valpkull på Bolla och självklart kunde vi inte motstå att behålla ännu en vildbäst, lilla Edit!


      

söndagslugn

Sista dagen på jobbet idag. Whoho! Och vi har inte så särskilt mycket att göra heller. Sitter och tittar på Carolina och friidrotten och svarar i telefon lite ibland. Ikväll får vi se vad som händer. Funderar på en mamma-kväll, jag är sugen på mamma-mat...


sleep-time

Nu är Cissi trött. Bakis och jobb till klockan 21 sliter på en, phu. Jag var och köpte en stoooor godispåse och ett kort till alla på jobbet innan. Tänk, sista dagen imorgon... Så nu blir det att ställa klockan på halv sju och godnatt!


lite bilder från gårdagen...


life goes on

Så sitter man här på jobbet igen, näst sista dagen. Det känns himla vemodigt faktiskt. Jag komma att sakna, både kollegor och kunder. Men jag är ju kvar som timanställd när tiden finns så lite får man säkert se av dom ändå. Vi får se! Men, life goes on. Hoppas på att trivas i nya livet också!

Igår var en himla bra dag. Jag var fredagsledig, och det blev fika på Wayne's med större delen av gänget på dagen. Så mysigt, precis som gamla tider! På kvällen blev det fest hemma hos Beccy och Cissi, sen Nivås uteservering för mig, Elin och Elin nästan hela kvällen och pratade en massa strunt! Goddie. Laddar upp lite bilder senare. Ett par här, och resten i min bilddagbok!

sista vardagen

Japp. Idag var det sista vardagen på jobbet för mig (i alla fall som helstidsanställd). Jag är ledig imorgon, sen är det bara helgen kvar för mig att jobba!

Förutom och jobba har jag betalat en massa räkningar och ätit kycklingsallad som Johan lagade till kvällsmat. Nammi! Mycket mer har jag inte hunnit än så länge... Vad händer ikväll?

Tuva-luva

image130

måndagsmorgon

Strax blir det och ta bussen till jobbet för min del. Back to vardagen...Jag har en vecka och en helg kvar på jobbet nu. Det känns himla bra! Ha en bra dag alla!

kalas kalas

Igår blev det fest och idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Usch och fy vad jag är seg! Men vi hade roligt, det är huvudsaken :-)


nytvättat

Jag hittade en prinsessa i min tvättkorg...


Sunsilk

Vilket Sunsilk-shampo passar dig bäst? Gör test här -> http://www.sunsilk.se/main_care2/Main_Care2_Home_Eusunsilk/1,,10-4-4,00.html

Jag blev rekomenderad Care & Repair, Colour & Shine, och Anti-flat!

host host

Åh jag är sjuk, igen! Försökte vara på jobbet igår men det bara gick inte. Kändes som jag skulle hosta sönder mig så efter ett tag gav jag upp. Väl hemma somnade jag direkt.

På kvällen hade jag och tjejerna redan bestämt att vi skulle till nivå. Så med Ipren och hosta följde jag med. Såå mysigt. Men det blev Coca Cola för min del...

Idag är jag hemma och hostar ännu mera än igår. Jag bara ska bli frisk till helgen! Så det så!

Östkatten

Nu är jag stolt medlem i Östkatten. Jag och min Safirögat's Snowy Molly (Skrollan) och Maine Coon's Ljuvliga Hera. Tuva fick inte vara med men hon är söt ändå! Detta främst för att kunna ställa ut mina snuttor i SVERAKS utsällningar. Det ska bli så spännande, jag ska försöka anmäla mig till någon i höst/vinter.


Dessutom för att eventuellt kunna skaffa mig ett uppfödarnamn till Skrollan om  hon lämpar sig att ta en kull på. Om jag nu vill fortsätta ta kullar efter att Hera har fått sin men det kan jag inte tänka mig annat... Planerna är sådana i alla fall, men vi får väll se. Det kostar att para dom små liven också. Men somsagt, vi får se. Jag vet i alla fall vad jag vill!

idag har jag..

* Jobbat tidigt
* Gjort en hemlis (kan avslöjas senare)
* Haft strömavbrott
* Tittat på en film tills baterierna på min dator tog slut...
* Gått en powerwalk
* Ätit kebabsallad

hoppla

Igårkväll blev det macka och te och lyxfällan på teve. Jisses vilket kaos alltså! Men det programmet är roligt tycker jag. Sen hopp i säng och upp med tuppen klockan fem imorse, så nu är det snart hemdags. Eller ja, klockan halv två i alla fall...

bebis Hera

Fick lite foton av Erica på Hera som bebis. Mitt lilla hjärta!



latmasken själv

Usch, jag har börjat få det här med träningen på hjärnan nu. VAD HAR HÄNT LIKSOM? Jag vet ju att det är superroligt när man väl har kommit igång plus att man känner sig både piggare och fräscharei vardagen. Dessutom vet jag inte hur många byxor jag inte kommer i längre... Nej, det här ska det bli ändring på! Ikväll blev det i allafall en powerwalk. Bra början. Dessutom var det superskönt!

veckoledig

Idag är det måndag och jag är ledig. Så skönt! Ska nog inte göra nått speciellt, fixa och dona lite, dricka en massa te och kurera mig mot min förkylning som håller på att göra mig galen! Phu. Men vi får se framåt dagen. Hade eventuellt tänkt ta en tripp till IKEA. Men somsagt, vi får se...

träningskort

Jag har funderat lite på om jag ska ha kvar mitt träningskort på  Friskis och Svettis, eller om jag ska byta till Sats eller Lokomotion. Jag trivs ju himla bra med friskis aktiviteter, men deras läge är ett stort minus. Usch, jag vet inte. Får ta och jämföra lite priser och fundera lite till...

student igen

Jag har inte alls lång tid kvar på jobbet nu, 26e augusti är sista dagen här. Det känns lite vemodigt faktiskt, men så är livet. Sen blir det studielån och studentliv istället. Spännande! Och tro det eller ej, jag är faktiskt sugen på att börja plugga igen.

Till hösten hoppas jag att jag  kommer få betydligt mer fritid än vad jag har nu. ibland känns det nästan som man inte gör annat än att jobba. Så tråkigt. Man har så mycket som man vill/borde göra men som inte hinns med.

Det skönaste kommer bli att få ett regelbundet veckoschema igen, så man kan skapa lite rutin på livet. Att jobba olika tider varje vecka och dag gör en knäpp ibland. Jobbigast är det med träningen. Man kan liksom inte gå på det där passet varje tisdag...
Dessutom är man dödstrött när man kommer hem i från jobbet, man hinner inte umgås och träffa sina vänner så mycket som man ientligen vill.

När man pluggar känns det som man väljer sin tid själv lite mer, med självstudier osv. Det är bra, samtidigt som man måste ha lite diciplin på sig själv också.

Så i höst har jag lovat mig själv att:
*Hålla snyggt och fint hemma
*Börja träna
*Äta rätt
*Göra mer saker med Johan, inte bara sova och äta ihop
*Träffa mina vänner mycket
*Plugga duktigt

fest & jobb

Igår blev det utgång i alla fall. Elins syster Frida fyllde 21 så vi var ute i spandelstorp och firade henne. Trevligt! Sen taxi där i från och in till stan, Playbar och Piraten. Stor besvikelse, det var helt dött på båda ställerna. Träffade dock Sophie på vägen, som var på väg till Stoltz bartömning, så jag följde med dit istället. Där var det mycket folk, så mycket folk att det var helt fullt och dom släppte inte in flera. Suck.


jobbhelg

Så var man igång och jobba igen. Det känns skönt, samtidigt som jag inte känner mig riktigt 100%ig ännu. Vi får se om jag orkar. Och så klart är det ju helg med, jag vill vara ledig!!!  Guuud vad jag längtar tills nästa helg, då ska jag ha roligt. Känns som evigheter tills dess tyvärr...

snart så

Vi kan kalla det här för Cissis gnällblogg istället, men jag mår verkligen inte bra idag!  Jag vaknade febrig och dan, och uppsvullen av kortison. Sen skulle jag in till sjukhuset och få ännu mera kotrison. Jippie! Men nu har jag  vilat och ätit Johans mat (falukorv och stuvade mackaroner)  så det känns lite bättre. Och idag var det sista dosen kortison, skönt det i alla fall. Sen ska det bara verka också. Och efter regn kommer väll solsken?

sömnlösa nätter

Usch vad man blir konstig av allt detta kortison. Jag är alldeles svullen och rödflammig i ansiktet, och ingen sömnt får man utan att knapra i sig sömntabletter. Som tur är är det sista dosen imorgon. Sen får vi hoppas det dröjer länge tills nästa gång!

prinsessan som är i himmelen

image113

fina vädret

Nämen, titta! Ska det äntligen bli sommar? http://www.aftonbladet.se/vss/vader/story/0,2789,1133022,00.html *hoppas hoppas*

ett år tillsammans

Idag har jag och älskling varit tillsammans i ett helt år. Och vad det har gått snabbt! Samtidigt som det känns som om vi kännt varandra alltid...
 
Tyvärr blir väll inte firandet riktigt som vi hade tänkt oss. Det börjde imorse med sjukhusbesök och dropp för min del. Älskling var i alla fall med så jag slapp sitta där ensam. Tack.

Sen hem, illamåendes och av all kortison så jag sommnade i cirka tre timmar. Men nu känns det lite bättre! Vi ska i alla fall äta nått riktigt smaskigt ikväll, och titta på någon bra film. Mer än de finns nog tyvärr inte ork till från min sida. Men det ska bli mysigt det med!



Älskar dig Johan och tack för allt stöd!

rätt gissat

Tyvärr så hade jag inte fel utan jag har en ny synnervsinflammation som jag misstänkte. Suck suck. Så efter att jag varit i ungefär tre timmar på ögonmottagningen blev det att gå direkt ner till neurologen och få den första stoppdosen med kortison genom dropp. Jippie! :/

 Det ända som är positivt med det här är väll att jag fick tid hos läkare himla snabbt den här gången. På det viset slipper jag förhoppningvis att bli halt, yr och bortdomnad också. Och att jag får bli frisk snart!

Väldigt negativt är att detta är mitt första skov sedan jag började med mina sprutor för cirka ett år sedan. Jag ska göra något blodprov imorgon och se om jag fortfarande svarar på min medicin. Man kan ju inte annat än hoppas...

Hoppas ni har haft en bättre dag en jag!


synnervsinflammation igen?

Neeej! Jag orkar inte och jag vill inte. Detta flimmer på ögat som förföljde mig i flera månader har kommit tillbaka, och jag hoppas verkligen inte det är lika som förra gången. Jag har i alla fall fått en akuttid hos ögonläkaren imorgon, så vi får se vad dom säger. Åh!

RSS 2.0