tatuering

Omg, nu är jag nervös. Tror ni det gör ont? Det tror jag...

För övrigt så gick det inte alls bra med katten igår. Är lite bitter över de. Kan säga så mycket att inga kattungar blev gjorda i alla fall. Men de fick knappast en chans heller. Morr!

haha, iiiinte bada!

image480

tisdag

Snart så kommer Heras kille hit, så spännande. Undrar vem som längtar mest, hon eller jag? Vi får hoppas att allt går bra i alla fall.

Har varit ute i Mölleryd idag och skrivit på min uppsats och legat lite ute i solen. Så underbart väder vi har. Hoppas verkligen att denna sommaren blir fin nu, det behöver vi efter förra årets regn och rusk. Det är bara att hålla tummarna!

Och imorgon ska jag tatuera mig, pirrigt värre. Tänk om det inte blir bra? Äsch, det blir det. Det ska bli det. Vi får se om jag kan sova inatt ;)




Pssst. Sista delen av klass 9A ikväll klockan 21.30, om det nu är någon mer än jag som kollar på det!

kärlek

Nu är det klart, en Maine Coon-kille, Godzilla, kommer till oss imorgon och förhoppningsvis blir det kärlek mellan honom och Hera. Spännande! Och jisses vad mysigt det skulle vara med bebisar i sommar... helt underbart! <3 <3 <3

måndag

Det blev att jag sov hemma hos mamma igårkväll, så blev jag hemskjutsad innan hon började jobbet. Så, uppe med tuppen trots att jag är ledig!

Idag är det plugg och uppsatsskrivning som gäller. Inte så väst kul men ett stort måste, phu. Underbart när den är färdig sen...

Helt underbart väder idag med. Ska försöka ut i solen en stund och ta Skrollan med mig, min lilla hund-katt. Och träna. Och städa. Och ja....

Have a nice day!

söndag

Kalmar-trippen igår var lyckad. Shoppade lite smått ich gott både på stan och Ikea. Kul! Köpte nya glas och tallrikar mm.

Sen blev det fest hemma hos Jenny + utgång på Nivå och Pirren. Trevligt trevligt! :-)

Idag är man trött och seg. Hera började löpa på förmiddagen, så eventuellt ska hon få manligt besök i veckan. Spännande! Isf beräknas bebisar i slutet av juli, om allt nu går som det ska!


segpropp

Åhh vad jag är seg med detta bloggande, bättring bättring!

Idag är det fredag, och jag har avverkat min näst sista vecka på praktiken. Jag kan inte fatta att åtta veckor kan gå så snabbt? Helt otroligt. Och bedömningssamtalet är avklarat och det gick bra som bara den, skönt :-)


Ikväll har jag ätit middag med mamma + faster och co. Gott som tusan! Nu är jag hemma och ska snart krypa till kojs, är supertrött har varit igång precis hela dagen. Sen ska jag, Linn och Elin köra en tripp bort till Kalmar imorgon. Ikea + lite shopping!

finbesök


Igår hade vi finbesök och lite födelsedagsfest!
Ellie och Elin, för söta!

new


Så var man blond igen, och korthårig dessutom. Skönt! Var iof ett tag sedan det ändrades men jag har inte hittat kamerasladden förräns nu...

äntligen fredag

Idag är det freeeeeedag, woho!

torsdag

Idag har det varit praktik igen. Jag och några av mina klasskompisar hade aktivering för de gamla, tog med oss hembakat och hade frågesport. Mysigt! Fick skjuts hem av Elin där ifrån, snällt. Och nu har det dammsugats för fulla muggar (igen), vi har visning om en timma.


födelsedag

Idag är det min födelsedag minsann. Har fått frukost på sängen och så är jag ledig, kan det bli bättre?

Haha, titta vad jag fick på min mail nyss, jag tror bestämt att min pojkvän har för lite att göra på jobbet! Men söt va den ;) Tack!

image476

sludder

Mycket studiebesök nu. Igår var vi på griftegården och idag på fonus och pratade mycket om döden. Men det var intressant.

Och så har vi haft visning på lägenheten idag. Och ja, det har väll inte hänt så mycket mer tror jag. Längtar tills vi är flyttade och klara...

söta unge!

image475
...även fast du dreglar på min arm...

lördag

Ursäkta mig men Körslaget är verkligen ett riktigt skitprogram, phu. Undrar just vilken målgrupp som gillar det bäst?

Nu ska jag lägga mig och läsa och ha det gott, som tur är har jag sovmorgon imorgon för jag är trött.

slappkväll

Idag blir det myskväll. Jag jobbar hela helgen igen. Eller jobbar, praktiserar gör jag... hm. Dock går veckorna otroligt snabbt nu.

Snaaaart är det sommar!

tragus

Idag har jag varit busig, har varit och piercat mitt lilla öra i tragus. Så fint! Ska byta ut pluppen mot en vit glimmande sten sedan var tanken.

Bilden är ful och dålig, den är tagen med världens dåligaste mobilkamera. Men den får duga, ville bara ha upp bildbevis!


kom igen!



Den 9 april och 20 maj är det helt gratis att bli Säljkonsulent hos Oriflame! Om den nya konsulentens första beställning dessutom är på minst 250:- så får hon/han mascaran Wonder Lash Mascara helt gratis (värde 130:-)!

+ att man har 20% på hela sortimentet (i alla kataloger, alltid) så det lönar sig även ifall man bara vill handla till sig själv eller tjäna lite extra pengar. Inget köptvång, katalogen får du ändå (bara den är rolig att titta i tycker jag). Så bara säg till om du har lust att börja!

image471

måndag

Sånt underbart värder ute idag, våååår! Verkligen härligt!

Har varit i Rödeby och lyssnat på demenssköterskan, det va intressant. Demens är verkligen en hemsk sjukdom, men spännade att arbeta med. Man kände igen så mycket bara från de fyra veckorna vi har haft praktik nu. Så det kändes bra. 

Annars är jag ledig resten av dagen, har varit på praktiken hela helgen. Eller måste börja lite smått med min uppsats men får se hur länge jag orkar. Är sugen på träning eller en långpromenad i solen, sen ska jag leka med Elin!

till salu

Nu är våran lilla lya till salu, ta en kik...
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/141568

torsdag

Oj vad tiden går. Har så himlans mycket att göra med prektik och plugg. Idag är jag ledig. Eller ledig och ledig... Sitter med skolarbete, och börjat lite smått med en uppsats. Suck. Jag vill vara ledig, helt!

förändring

Igår kväll skulle jag avfärga mitt hår och bleka det själv och emm ja, det blev inte snyggt! Som tur är räddade Elin mig. Hon kom hit efter jobbet och hade med sig både det ena och det andra så vi kunde duka upp värsta salongen här hemma, tusen tusen tack! Så nu är jag blond, passade även på att klippa mig kort.

Modigt va? :P

RSS 2.0