weekend

En hel skolvecka är avklarad, en rolig sådan! Har hunnit med en massa skoj + att det är så roligt att se alla igen. Det blev kort men intensivt :-) Praktiken börjar på måndag så då blir det ingen mer skola på ett tag, avd 57 kommer bli min stans att ta vägen de kommande 9 veckorna. Oj vilken bra mening det blev... I vilket fall ska det bli spännande, är typ redan nervös. 

Strax ska jag och mamma flyga till Stockholm för en weekend där. Sen på söndag är det ju förstås tjejmilen som ska springas... phu. Wisch me luck.

fattiga som få

Gaaah alltså, kan man inte få sin lön typ nu?! Både jag och Johan har 0 kr på kontot, vi är hungriga och det finns inget gott äta äta hemma, vi har liksom inte ens mjölk och bröd... Stackars oss, visst?

fredagsfest

Igår blev det spontan utgång med Linn och Jonas, riktigt trevligt faktiskt. Älskar när man varit inställd på att inte göra någonting och det blir fest helt utan förvarning. Dom festerna brukar bli bäst!

Idag mår man som man förtjänar. Och imorgon blir det jobb för min del, och på måndag börjar skolan igen! Den här sommaren har gått alldeles för fort...

nämen :-)

Haha, så roligt. När jag slog på datorn i morse såg jag att jag vunnit en tävlig på Englas blogg, en trevlig överraskning! Priset var en topp från Famous Fashion, perfekt nu när skolan börjar igen! Så tack!

För övrigt har jag varit hos ögonläkaren idag, och nu väntar jag på kaffe...

en stressig helg

Gaah vilken helg.. Det har varit superstressigt på jobbet, har haft delad tur och fick jobba över. Har i princip varit igång sen klockan kvart i sju i morse, så lite tröttis är man. Men nu är det avklarat, sommarjobbandet är över... Och nu har man en hel vecka på sig att lata sig ;) Måste börja träna riktig inför tjejmilen nu, den är ju snart... Och imorgon blir det Ikea :)

torsdag

Det är redan torsdag och jag har varit hemma hela veckan, känns sisådär eftersom det är min sista vecka på jobbet. Men men, det är inget att göra åt det... Är i alla fall på bättringsvägen och ska försöka att jobba imorgon och i helgen.

Sitter och kikar på wallstickers som vi tänkte ha istället för en tavla bakom teven i vardagsrummet, det finns hur mycket som helst att välja på. Har fastnat för en fjäril, eller en stad, eller en världskarta, eller.......




sjukis

Gaah jag är sjuker. Genomförkyld och feber och hosta och halsont. aah ni fattar nog. Segt jäkla skit med som jag haft sen i söndags. Hoppas verkligen det går över snart, jag missar ju min sista vecka på sommarjobbet :(


RSS 2.0