what have I done wrong?

Jag fattar fan inte men verkligen allt går imot mig just nu. Precis allt. Och jag överdriver inte...

Ni som känner mig vet. Fan.

Karon och Orion 14/12





Karon och Orion 6/12






bort...

...nu ska jag i alla fall till Stockholm och fira min bror som ska gifta sig imorgon. <3


lilla hjärtat <3

Jag skulle kunna skriva en helt uppsats om vad som hänt i mitt liv sedan sist jag skrev här. Vet inte vart jag ska börja...

Först måste jag i alla fall ge en ros till Titus som finns i katthimlen. Det som inte fick hända hände, trots veterinärbesök, vätskeersättning och penicillin. Vet inte vad det är som gått fel, troligen hade de något inre fel, eller var det någon infektion eller virus som gjorde att de blev så svaga.

Ni kommer alltid finnas i mitt minne, både Larissa och Titus, men just nu har jag mina två vildbästar som är kvar att fokusera på.

Titus - Larissa tog din tass och fattade den. <3
R.I.P

tisdag

Uhh. Idag känner jag mig mest som en stor, slö, klump som har massor att göra men inte har ork att ta tag i någonting. Istället för att vara hyperaktiv och lustig är jag tung, dåsig, trött och har ont i kroppen.

Imorgon ska Emma i alla fall komma hit och hjälp mig på traven, det känns bra. Tenta känns bara så ovesentligt med tanke på allt annat, det går inte att fokusera. Vi får se hur det går helt enkelt.


Larissa <3

   


en ängel till katthimlen...

Det hände någonting igår. Som fortsättning på allt det andra dumma... Larissa (lilla kattflickan) blev kall och började andas konstigt. Vi stödmatade och värmde henne hela kvällen, och när hon såg lite bättre ut la jag ner henne i kattungelådan i Heras mjuka päls igen. Det tog ungefär en kvart, så kom Hera ut och var orolig. Jag gick in och tittade och Larissa låg ungför en halvmeter utanför kattungelådan, var kall och hade slutat andas. Hera hade nog puffat på henne, och märkt att någonting var väldigt fel..

R.I.P lilla Larissa <3
081116 - 081130


RSS 2.0