jahopp

Sååå skönt med sovmorgon idag, känns som man börjar tidigt varje dag annars. Ska jobba 12.00-21.30, inte världens roligaste pass kanske, men det får gå. Efter ikväll är jag fyradagars-ledig! :-)

Igårkväll var vi ute på Nivå och åt för att Beccy ska flytta ner till Malmö. Trevligt och gott. Så nu får vi hoppas hon får det bra där nere ;)

Nee nu ska jag fortsätta slurpa på kaffet...

denna båten är rolig, den driver med oss

Hihi. Känner mig fortfarande halvt knäpp och lever på gårdagen :-)


Tyra och lite shopping

Hihi, sicken liten fis mamma och pappa har skaffat till katt! En riktig liten plutt som ska heta Tyra. Har pysslat med kisen större delen av dagen och varvat med lite solning. Sen har jag och mamma varit och köpt klätterrosor till min balkong, en stooor tung kruka till dem .+ Att jag fyndade en tavla på 70% rabatt på Hemtex med Buddah, till vårt sovrum som kommer gå lite i den stilen. Nice!  

helg och kisebebis

Igår var jag, Johan, Maja och Elin och åt på Fox, sen blev det utgång. Först fest hos Kalle och sen hos Niklas. Sen Nivå, och sist Piraten. Ja, det var nog de...

Imorgon är jag ledig, så skönt! Mina föräldrar ska till Karlshamn och hämta en kisebebis, får se om man följer med dit. Annars har jag inget särskilt planerat, hoppas på fint väder!


luppis pluppis

Kan man bli annat än glad med en sån här liten solstråle i sin närhet? Näääe. Dock åkte han och familjen hem till Stockholm idag, så nu får vi längta tills vi ska upp dit i augusti. Men det går fort!



För övrigt har jag skrapat kommunbilen på jobbet med en grindstolpe idag, lite pinsamt....  Men that's lifte. Tur att man är ledig imorgon så man slipper höra snacket :P Och det kunde faktiskt varigt värre.

vita rosor

Jag vill ha vita klätterrosor längs ena väggen på min balkong, tror det kommer bli hur fint som helst. Dock vet jag inte vilken sort jag ska välja? Fick tips om att åka till något ställe i Kristianopel som tydligen skulle ha hur mycket som helst att välja på, så det blir nog en utflykt dit någon dag :-) Är ju inte precis någon rosexpert, men man kan bli :P


nämen


Anders, mamma och bebis på hasslöfestivalen

en helg till

Igår var en bra dag. På förmiddagen plockade och donade vi lite här hemma. Sen åkte jag, mamma, bror, brorson och brors flickvän till Hasslöfestivalen och tittade på Kaj Karlsson i det fina vädret. Mysigt! Sen på kvällen blev det fest hemma hos Elin i spandelstorp med singstar såklart!

Idag har jag bara tagit det lungt, + att Johan har tagit hit sin säng och annat smått och gott. Vi har en del att plocka med om man säger så... Bra var att jag hittade en superfin mixer bland hans grejer, så nu kan jag göra smoothie på mornarna :-)

Hoppas på att vårat betalkort från IKEA kommer med posten imorgon så vi kan lägga vår beställning på internet sen. Har suttit och kikat på deras hemsida, så nu vet vi exakt vad vi ska handla förnått, roligt :-) Och det kommer bli så fiiiiint...

Och en annan sak;
Någon som vet någon fin klätterväxt för utebruk, helst med vita blommor?

i brist på annat...



Sitter på vårdcentralen i Rödeby på mammas kontor och väntar på att få börja jobba. Snacka om tråkigt, men det var ända sättet att slippa bussen och få skjuts ut till byn. Vi ska snart ner till pizzerian och äta nått smaskigt innan jag börjar. Jeje...


halvledig

Idag jobbar jag ett minipass, 13.00-16.00. Känns rätt onödigt att åka till Rödeby för de tre timmarna, men men, det får gå... Det blir en halvt nästan ledig dag, eller nått.

Innan dess ska jag och pappa och hälsa på farfar som är dålig och ligger inlagd på lasarettet. Hoppas det är okej med han...

Frukost nu!

måndagsledig

Ursäkta dålig uppdatering men jag har jobbat och jobbat och inte riktigt haft tid, men idag är jag ledig... Så skönt! Har hållt på och pula lite här hemma, det som går iaf, innan vi ska till IKEA och shoppa loss ;)

Nu ska jag sätta mig och läsa på balkongen en stund; "Nästa sak på min lista". Solen gick precis i moln så det blir nog inte mycket sola som jag tänkte... men men.

äntligen klart

PHUUUUUUUUUU. Dessa dagarna har varit mycket.... minst sagt. Men vi har i alla fall hunnit flytta, städa ur gamla lägenheten och sen jobba uppepå de... Vi städade det sista ur gamla lägenheten nu ikväll och sa hejdå. Lite vemodigt men det känns skönt, här kommer vi få det kalasfint! Och nu är det bara det ju bara det roliga kvar, inreda ;)


RSS 2.0