fredagskväll

Ikväll har jag lekt med Elin, hon har färgat min utväxt ljus. Nice! Sen gick vi bort till Mia som hade fest och umgick lite med dem, ibland är det faktiska ganska roligt att sitta och titta på folk med nyktra ögon. Haha.

"Det är kul att åka moppe 80 knyck i timmen......" :P

Imorgon blir det gymmet med Johan på morgonen, vill ha lite hantelskola...

Sovdags nu, natti natt!

grått

Idag blev det shopping med girlsen. Hittade dock inte så mycket. Visst, rea är bra när man väl hittar något, men stan känns ganska tråkig och utplockand. Köpte ett par sandaler på H&M, så nu hoppas jag på fint väder... + en klänning från Vila. Nice!

Vädret är piss och jag ska snart fortsätta bygga på mitt torn av flyttkartonger... Wonderful.

vilken röra

Nää, inget kortison ännu, phu. Får dock gå runt med min ögonmigrän ett tag till och hoppas på att det ska ge sig. Det gör det, det har jag betsämt...

Posten ringde och väckte mig innan. Hann iof aldrig svara men dom ringde tiiidigt och jag hann vakna, grr. Antar att det gällde våran matta som vi har beställt, vart vi nu ska förvara den tills på tisdag? Just nu bor vi i ett stort förråd med banankartonger och annat precis överallt. Jag skulle tippa på tre kvadratmeters fri gångyta i det här rummet?

Men äsch, det får det vara värt. Den som väntar på något gott :-)

tillbaka på ruta ett

Har gått med migrän runt ögat i en och en halv vecka nu, men stålt som jag är försöker jag förneka det och kanpra en massa panodil istället, hoppas på att det verkligen är migrän. Dumma mig. Istället för att ta mig till sjukvården för att konstatera min synnervsinflammation. Har haft det på andra ögat ett par gånger och känner exakt igen symptomen så jag är ganska så säker på min sak.  Men idag ska jag dit och bita i det sura äpplet... Snälla skona mig från kortisonet bara...

Orka :/

tiiisdag

Nu har jag skjutsat runt Johan till olika ställen på hans lunch, bla. till Max, så han är nöjd och glad. Tur det! Senare i eftermiddag ska vi ner till Erika och välja balkongdörr till nya lyan (de skulle tydligen byta ut den och alla fönster) + titta på två av Heras små halvbröder som kommer vara där. Livsfarligt, jag kommer smälta...

Hera... löp nu! 

rosa är bäst!

Måndag igen, men jag är ledig en heeeel vecka till. Så skönt! Håller mest på och donar inför flytten, pusta fönster osv, så det blir så lite som möjligt att göra förutom att flytta på tisdag när det bär av. Jag längtar! Fast det känns lite vemodigt att lämna denna lilla världens sötaste etta... Dessutom är det en kille som kommer flytta hit så mina rosa väggar kommer förmodligen bli ett minne blott :P

vår midsommar!

Igår var verkligen trevligt! Massa mat + grill, kubb, cider, partytält, vin, öl, sprit.... Och trevligt folk såklart :-) Guttit! 

     
                    
  

midsommar

Sovmorgon idag, såå skönt! Ska snart ordna lite mumsig frukost, så får vi se vad som hittas på tills vi ska åka vid två sen... Var och handlade mat med Johan och Kalle igår tills ikväll, tror det kommer bli supertrevligt! Vi har chansat på att få taxi hem ikväll, så vi får väll se om vi kommer hem?

Ha en härlig midsommar alla!


lövmarknadsdagen

Wöööwh.... idag är det lövmarknaden, och jag tvättar och flyttpackar. Har väll inge störrelust att gå dit heller om jag ska vara ärlig. Dock ska jag och Elin ner till stan sen och förbereda lite inför midsommarafton som är imorgon. Tiden går verkligen för snabbt, usch. Och det lär vara myyyyycket folk på stan... phu. Aja, det blir säker bra.

Vi ska i vilket fall tll Sturkö för att fira midsommmar...

måndag

Har jobbat hela helgen och idag blev det tidig dag med, och efter dess har jag varit extremt trött så jag har sovit en alldeles för lång tupplur... Nu lagas det spagetti och köttfärssås, sen ska jag minsann ner till Lokomotion och röra lite på mig, skönt!

Imorgon är man leeeedig, gutt :-)

Ha en bra kväll nu!

14e

Har jobbat idag, första dagen som anställd utan att gå bredvid. Nice! Sen blev det hemdirekt med buss(jäveln), sen till Elin där vi blev bjudna på kvällsmat och tittade på Em-fotboll. Tack så mycket! Synd bara att Sverige inte vann....

Ska fortsätta flyttpacka lite, sen blir det hopp i kojs och upp tidigt och ut med vovve imorgon. Vill hinna med ett träningspass innan jobbet med, vi får se vad tiden säger. Jeje.

Trevlig lördagskväll på er!

Bortglömd

Stackars min lilla blogg, ibland glöms den liksom bort ibland...

RSS 2.0