gratis är bäst

Oh, jag är mätt som en plätt. Jag och älsklingen har glufsat i oss pizza och snart är det Eurovision.

Jag och Jenny har stått med Oriflame på Kungsmarkens lilla marknad idag. Hade dock uppskattat vädret lite fel, trodde det var sommarvärme ute men så var inte fallet så vi frös ganska så mycket.

Oriflame har en bra kampanj nu för den som är sugen! Om du registerar dig hos mig, får du hem en gratis brun-utan-sol till ansiktet, och en katalog. Antingen den cremen som är på bilden, eller en annan liknande. Sen om du vill beställa något har du alltid 20% rabatt. Bara säg till om du är sugen eller undrar något!

Riktigt kalaserbjudenade!

image486

torsdag

Tiden går så snabbt, föööör snabbt. Det är redan torsdag. Galet...

Har varit i skolan och haft basgruppsträff, därefter var det jobb till klockan 21.00. Nu softas det framför eurovisionkvalet, men det är lite smådrygt måste jag erkänna. Hrm.


bakis efter vita helgen

Vit helg, jojo. Det blev visst fest igår ändå :P Men det var himla trevligt så det får det vara värt ;)

Jag och Johan var hemma hos farfar på födelsedagsmiddag tidigare på kvällen. Idag har jag varit bakfull och vi har glufsat i oss pizza. Gud så gott! Sen somnade jag hemma hos Patrik medan han och älskling spelade tv-spel. Verkligen produktiv dag.

Imorgon blir det jobb på beställningscentralen, längesen nu så det ska bli skoj!

fredag

Oh, så härligt. Vit helg är planerad hela veckan, och så ringer brydarna och gör en sugen på fest. Men nej, ja ska inte. Jag har inte råd... Så ikväll blir det hemmakväll med mamma, inte helt fel det heller.

Curly Sue

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

torsdag

Kort skoldag idag, det gillar vi ;)  Hela 1,5 timmar. Sedan cyklade jag hem, åt, har städat och nu sitter jag här med kaffe och choklad som belöning. Nice! Ska ta det lite lungt ett tag, plocka undan det sista sen ska jag på middag och föreläsning med Oriflame ikväll.

Jaa det va de...


freeeedag

Åh, så skönt! Inte för att den här veckan har varit allt för jobbigt men, fredagar är alltid bra tycker jag. Dessutom kommer älsklingen hem från Oslo om en liten stund, han är saknad här hemma!

Har faktiskt legat i soffan sen jag kom hem från skolan, har haft en jäklans huvudverk men den börjar ge sig nu. Imorgon hoppas jag på fint väder då med, så blir det nog att bättra på brännan på ett eller annat sätt.

:)

så skönt

Den här veckan är typ världens bästa. Vi har typ lite lagom i skolan, idag är det lektion från halv 11-12. Helt underbart! Sen är det bara ut i fina vädret och sola...

glass!

Jag, Jennie, Emma och Elina var och invigde glassiären innan för den är sommaren. Smaskens! Så nu blir det iväg och träna för lite kopensering.

Imorgon är jag ledig! Blir städ inför visningen här på ons... Och så hoppas vi på fint väder imorgon igen! Kanske till och med kan bli lite solbränd? Hade inte varit fel. Äsch vi får se.

vår vår vår!

Oh så härligt idag. Har vatt ute och suttit på gården med Elin och Skrollan, myspys! Och hon uppskattar det så enormt, min lilla hund-katt. De andra katterna bara kryper längst makern och är rädda när man tar ut dem så det känns inte som någon ide. Men Skrollan busar, jagar flugor och rullar sig på marken. Och så kommer hon springande direkt när man kallar. Söt söt söt!

Och så har Johan åkt till Oslo idag på utbildning med jobbet, ska vara där tills på fredag. Känns lite tomt här hemma faktiskt. Men desto bättre när han kommer hem igen!

Imorgon börjar skolan igen. Tro det eller ej men jag längtar!

natti natt

image482

bakis och mys

Igår blev det utgång och fest hemma hos Jonas, helt oplanerat. Men vi hade himla skoj. Jag själv firade lite att det var sista dagen på praktiken igår. Dock är det blandade känslor att sluta där för jag trivs så himla bra! Men men.

Idag har jag mest tatt det lungt och latat mig. Sen har jag och Johan varit ute och gått, ätit indisk mat nere vid borgmästarkajen och matat fåglarna. Mysigt!

here it is


Tadaa :-) Denna finingen sitter nu på min skuldra. Och nej det var inte allt farligt, trodde det skulle göra betydligt ondare. Positivt!

RSS 2.0