nyårsafton

Idag känner jag mig på riktigt gott humör! Ikväll ska det firas nyår med vänner hemma hos Robin och Emma. Skål! Eller ja, jag kommer att hålla mig nykter av förklarliga skäl. Har köpt en flaska alkoholfritt vin och en cider att skåla med för att hålla stämningen på topp ändå.

Först ska vi göra iordning lite här hemma så att Richard och Eve kan få en mysig nyårskväll här hemma. De ska passa Nicki åt oss, snälla dom. Har köpt chips, godis och champagne...

Såå, Gott nytt år alla!


ett litet mirakel..

..väntar vi på. Så helt underbart! <3


funderingar kring den närmaste framtiden

Sitter på jobbet och funderar över hur jag ska hinna lappa ihop mitt liv och vara väl påläst innan tentan som är om två och en halv vecka? Det låter ju som ganska god tid men med en massa jobb, nyårsfirande och en veckas praktik på Thiva känns det som antalet pluggdagar är ganska så få. Så de få dagar därimellan får helt enkelt bli helseriösa läsdagar non-stop, upp tidigt och i säng sent! Inte så uppmuntrande men illa tvunget... Jag antar att jag får skylla mig själv som vanligt men vem vill sitta med akutmedicinboken i handen när tomten kommer?!


nu är julen slut

Idag har vi som sagt varit i Nybro och firat lite jul för fjärde dagen i rad. Båda Mickes bröder med respektiva var där och Anders och Lena hade ordnat god mat och julklappsleken som var himla roligt. Dock har varken jag eller Micke tur i spel verkar det som, jag fick behålla en klapp av kanske 15 stycken, och Micke fick behålla noll klappar (tss). Men vi gråter inte för det, vi har tur i kärlek istället ;) Och så fick vi ju andra fina paket, bla. supersnygga glas ifrån Orrefors. Tack så mycket för allt och tack för en trevlig eftermiddag! <3

onödigt.se

Nu gör jag något som jag aldrig har gjort förut -jag bloggar från mobilen! Sitter i bilen och på väg hem från Nybro (via Kalmar och Ikea såklart) och kom på att jag fått tre månaders gratis mobilsurf från telenor i julklapp. Så nu är klappen invigd, weho!

julfirande i dagar

Nu har nästan hela julhelgen gått. Självaste julaftonen jobbade jag en stund på infektion. Dock bara ett par timmar, slutade halv 3 sen var det bara hem till Kalle anka och sätta igång. Eller ja, det här året hette ankan Anna. Jag och Micke var hemma hos mamma och pappa med bröder, svägerska och syskonbarn. Så efter julfika med lussekatter, knäck och pepparkakor kom en tomte vid namn Johan Berup och delade ut alla klapparna. Ett trevligt inslag på kvällen för såväl stora som små! Tomten var dock mycket varm när han suttit inne i sin tjocka päls, och fick pulsa ut i snön med sin lykta igen... Fick förreseten himla fina klappar, särskilt av min Micke. Tack!<3

Gårdagen gick till att äta kroppkakor hemma hos Mickes mamma med alla hans bröder med bihang. Och så blev det så klart lite julklappsutdelning där med, sen träffade jag mina fina vänner på kvällen hemma hos Cissi och Johanna. Idag har vi träffat min mormor och farfar mf. och imorgon ska vi åka till Nybro och fira jul med Mickes pappa och hans sambo. Vilken lång julhelg det är/blev. Men det gör ingenting, julen är bara mysig och det är roligt att få träffa alla! Hoppas ni har/har haft en lika god och bra jul som vi!

Ps. Imorgon innan Nybro blir det Ikea ;)


Nytt i gammal förpackning!

Idag är det den 20:e december, 4:e advent och jag har fått ett ryck att åter väcka liv i min blogg. Tänkte först att jag skulle skaffa en helt ny, bort med allt gammalt och bara fokusera på det nya. Men så tittade jag igenom allt gammalt, så mycket minnen som finns sparade här. Sånt som inte bara går att kasta bort... Sånt som jag vill bevara och fortsätta mitt liv på fast framåt, ja ni förstår... Så bloggen kommer att finnas kvar här, på sin gamla plats men i ny anda... Nått sånt. Welcome back!

RSS 2.0