kväll o lördag

Har ätit mumsig lördagsmat.. kött, potatisgratäng och beasås.. mmm :) Lillemannen har sovit sen klockan åtta o nu slöas det framför teven. Tittar på sista programmet inför valet imorgon på 4:an. Lite besviken dock, trodde de skulle debattera en sista gång, men icket. Jeje, vet ändå vad jag ska rösta på, självklart rött och samhällsvänligt. Imorgon fyller världens bästa mamma år och så blir det ju valvaka hela kvällen lång. Så glöm inte att gå och rösta, och rösta rätt.... ;)


tre månader

I lördags hade mitt hjärtegull sin tremånadersdag. Tjatar hela tiden om att det går så snabbt men det gör VERKLIGEN det, det går så sjuk snabbt.. haha. Kan inte poentera detta nog ;P Har redan börjat tänka på dagis och hur jobbit det kommer va att lämna honom där i början även fast det är långt borta. Kommer nog bli en riktig kycklingmamma som ringer och frågar hur det är tio miljoner gånger om dagen... :P Har satt upp oss i dagiskö så det kommer bli att han börjar i månadsskiftet augusti/september nästa år. Micke ska ta över och vara hemma med lillemannen troligtvis från Maj nångång... Men somsagt, DET GÅR JU SÅ FORT! :S

Och idag har han fått sin tremånaders vaccination med. En spruta i varje ben, stackarn.. Lite ledsen blev han men det gick över fort igen :) Som tur var. Får så ont i hjärtat när han är ledsen, lille skrutten...

Så villkorslös kärleken är till sitt barn, går inte att beskriva ord. ♥

fredag

Har haft en heldag på stan idag med Emma, Josefin, Jenny och Albin och Noel såklart. Inte så ofta det händer nu för tiden... Så mysigt när det väl blir av... Blev lunch på Wayne's och fika på Nyfiket ;) Riktig smäckdag!



Emma & min plutt <3


onsdag

Idag har jag och Noel varit på mammabarngympa för andra gången. Så roligt det är :) Bebisarna är så fachinerade av varandra och speciellt av sina mammor som står och viftar med en massa vikter, står på knäna och lyfter benen och en massa annat konstigt... Noel låg bara på sin matta och tittade med stora ögon under hela passet, sötis!

Har hunnit titta på en föreläsning och ordnat lite med pluggandet idag med... Mjukstart med grundläggande mikrobiologi som jag egentligen redan har läst men har hunnit glömma ganska så mycket med så det passar ju bra... :)

Nu ligger plutten i sin säng. Han va så duktig innan när jag skulle lägga honom. Somnade först när jag ammade honom så jag skulle lägga över honom i sängen, försiktigt... Precis när jag lagt ner honom och trodde han sov tittade han upp och log världens största leende och började sprattla som bara den, inte alls trött :P Lät honom ligga kvar där så han låg och sprattlade och pratade i ungefär en halvtimme, sen somnade av sig själv. Väldigt imponerad! Har aldrig hänt förut :) I vanliga fall brukar han bli ledsen om han vaknar av att jag lyfter ner han i sängen, så då är det upp och vagga till söms... Det måste va hans nya pyjamas ;)

charmtroll

Aww, hur sockersöta är de inte då??? Haha, så underbara :D


Josefines lilla Haley & Noel

:)

Aww, va på sjukhuset idag och såg en massa nyfödda bebisar är jag gick i huvudentren... sååå små dom är... Shiiit vad min lille pojk växer alltså, det går så fort, hinner ju inte med... Och så är han ju ett litet matvrak med, med mycke babyhull ;P Goding!

 


♥♥♥


RSS 2.0