sista

Nu har jag hemlängtan från jobbet kan jag säga. Hem hem heeeeem. Men snart så! Phu...

klätterträd

image23

Min lilla Skrollan har ett mini klätteträd som hon älskar. Ett litet med bara ett hyllplan, klös, och en snurra. Det har hon ärvt från dom äldre katterna som ALDRIG har använt det. Skrollan älskar det.

Jag funderar på att slänga ut det och köpa ett större, roligare klätterträd till henne. Tror att det kommer användas flitigt. Nått av dessa kanske? Ett plus med dom är att dom är höga och roliga, men ändå inte alltför breda och tar alldeles för mycket plats. Det är bra. Min lägenhet är ju inte världens största... Det tål att tänkas på!

valborg

Idag är det valborg. Jag tycker inte det är så så speciellt, men det är skönt att våren är här! Det finns inget bättre än vår, sommar och sol.

Idag jobbar jag. Och imorgon med. Slutar vid fem sen så jag har hela långa dagen kvar. Hoppas alla får kul som ska ut och rumla vid brasan!

myskväll

En film, Johan, Skrollan, Tuva och Julia och lite bakistrött... Myspys!


havsblått

Nu har jag bestämt mig för ny dator. Men det blir att beställa från internet istället. Havsblå kommer den va. Viktigt viktigt ;) Sen ska jag slänga ut den här gamla segisen med nöje!

utgång

Igår hade Hanna födelsedagsfest.
Klädsel: Klänning för tjejerna och skjorta för killarna. Roligt var det!

Idag har Skrollan sett gräs och solsken för första gången. Min lilla baby! Har inte hunnit handla en sele till henne ännu så hon fick springa lös. Hade ju varit snyggt om hon skulle försvinna. Usch! Hemska tanke... Men hon höll sig snällt vid oss.

Nu har jag och Elin ätit fullkornspasta och ostsås och tittat teve en lååååång stund. Man mår väll som man förtjänar antar jag!

Skrollan

Skrollan
VÄRLDENS SÖTASTE KISE!

nästan ny dator

Idag efter jobbet åkte jag direkt hem och pussade på min kise. Guuuuud vad hon är söt! Min lilla bebis! Sen åkte jag och Johan för att handla lite mat, kattmat och kattsand. Men vi i stort sett fastnade på onoff och elgiganten. Efter att vi äntligen ha bestämt vilken dator jag skulle köpa gick vi tillbaka (en gång till). Det var bara det att det var köööö och vi hade bråttom, så vi gav upp. Drt får bli en annan dag!

Nu ska jag busa med min BABE som biter mig i fötterna!

sötaste

Idag börjar jag tidigt på jobbet. Lite jobbigt att gå hemifrån eftresom jag fick hem världens underbaraste lilla varelse igår, lilla Skrollan. Såå underbart söt. <3 Henne ska vi skämma bort rejält. Hoppas hon och Johan sussar gott där hemma i sängen...

Barcelona

Ooh. Barcelona var mysigt. Cissi och Karin mådde bra så det var ju skönt. Hyffsat fint väder fick vi också, särskilt första dagen. Straaaand och sol och en massa turistande blev det. Jag tror faktiskt aldrig jag har varit så mycket turist och sett så mycket sevärdheter på så kort tid förut. Det kan man inte tro om oss ;)

Bilder finns på: http://cisciscis.bilddagboken.se

fullt upp

Idag är det jobb som vanligt. Sen blir det hem till tvättstugan, sen packa! Känns lite stressigt. Meen ja, så får det bli. Jag har något roligt att se fram emot iaf, sex dagars ledighet och förhoppningsvis lite sol och värme. Vad underbart det ska bli!

johan

Nu lagar min Johan kyckligsallad till mig som vi ska äta. Myspys. Han är allt snäll min gose. Det låg för övrigt en blomma och ett kort innanför min dörr när jag kom hem från jobbet idag. Så hade han gömt ett paket under täcket. Sötnosen min!

Älskar dig

oh

Miiih vad fina saker jag fick. Eller ja, det jag ville ha. Pengar, pengar, pengar... Och lite annat. Så nu ska jag köpa min omtalade dator, och lite till ;) Tack!

kamerastrul

Min kamera funkade inte på festen i lördags, som en gång förrut. Jag som så gärna ville ta kort! Sen dagen efter funkar den så klart som vanlig. Fattar inte vad det är med den. Jag ska i alla fall köpa en ny BRA kamera när jag blir rik. Funderar faktiskt på en systemkamera? Digital då. Får se hur det blir!


konstiga tider?

Hm. Tiderna stämmer inte när man bloggar, irriterande. I så fall skulle jag haft min rast innan klockan 10, och det hade jag INTE. Knas knas.

rast

Nu har jag haft rast. Promenerade upp i det fina vädret till sjukhuset för att besköka mitt kära apotek. STOR SUCK. Sen för att hämta lite kylklampar till Barcelona hos min sköterska. Världens sötaste söterska är hon verkligen. Hon får en att känna sig speciell och glad.

Nu blir det att jobba vidare. Sen hem igen vid fyra. Lägtar... Sen äta lite tårta med släktingarna.

birthday

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min 20års dag :-) La la laa...

image16


tusen tack

Tack för igår söta vännerna! Och tack för presenterna. Eftersom jag är en djurtok fick jag två gosedjurskatter. Haha, såå söta. Ett par skor, en ljus-sak att ha på väggen (superfin), en ansiktsbehandling och fina blommor. Tack tack tack! Snart ska jag o Johan dit och städa iordning.

Och bålen gjorde sitt. Jag och Elin satt och drack själva en bra stund. Haha jisses... Men det var roligt!

Idag skiner solen också och det är superfint väder ute. Man blir så glad! Hoppas på fint väder nere i Barcelona också. Inte länge kvar tills vi åker nu ;)

Kram alla

lördag lördag lördag!

Miih. Igårkväll tittade jag och mamma på hundtricket. Även fast man har sett den en miljon gånger är den bra! :P

Och idag är det feeeest här, på måndag fyller man 20. Galet egentligen. Jag tror dom kommer neka mig på systemet ändå, lilla jag liksom! Nej, nu är man vuxen. Bara att inse det.

Förövrigt är jag lycklig som fick en massa pengar tillbaka på skatten. Bra bra bra! Har bara fått restskatt förut... Det är ju mindre roligt. Så snart är jag rik som en troll. Bara så att ni vet ;) Kanske blir att lägga undan dom pengarna till en Thailandsresa till som garanterat kommer att ske någon gång i framtiden? När man är ledig och har tid. Bra idé.

wonderful

Igår var jag, Elin och Robin och klippte oss hemma hos Elin i spandelstorp. Såå skönt att få bort allt det slitna. Robins hår är ju en del tjockt , jisses alltså! Uttunningssaxen fick gå på högvarv. Jag vill också ha tjockt hår! Fusk fusk.

Idag jobbar jag. Var lite segt att gå upp i morse, men nu är det lungt. Och freeeedag är det ju också. Skönt! Ska ha myskväll med min lilla mamma ikväll. Superbra.

Och imorgon är det kalejs. Ska bli roligt!
Ha en bra dag alla!

vad tycks?

Funderar på om kisebaby ska heta Skrollan? Åhh inte läga kvar nu alltså!
Jag och mina kattnamn...


jes

Mamma ville ha en likadan t-shirt som mig (med katter på från H&M). Var och tittade efter en sådan till henne innan idag, men den fanns inte kvar. Dummigt. Annars har jag fikat lite med mamma och Johan hemma, sen fixat med ansökan till högskolan. Och nu är det jobb!

kvällsmys

Nu ligger Johan i soffan och tittar cityakuten, och Tuva springer runt och pligar med sin boll. Verkligen en perfekt present till henne alltså ;) Och jag sitter här och gör ingenting.

Ska försöka få iväg ansökan till högskolan imorgon, ifall ifall. Tror dock jag ska vänta ett tag till med att börja plugga, känner mig inte 100% motiverad ännu. Men man vet ju aldrig, man kanske ångrar sig? I så fall är det ju bättre att ha sökt. Om man inte vill börja är det ju bara att tacka nej i så fall. Visst?

Pling pling

inte miljonär

Och ingen bil heller för den delen. 'Det var tyvärr ingen vinst på denna lotten'. Typsikt då. Jag får aldrig vinna någonting! Har vait hemma hos Elin en stund nu. Nu känner jag mig verkligen helt slut. Som tur är jobbar jag kvällen imorron. Behöver den lilla sovmorgonen känner jag...


hemlängtan

Usch, det känns typ som det bara är jag som jobbar idag i hela världen. Helt öde är det ute. Och grått. Jag som vill ha vår och sol!

Igår spelade jag bingolotto. Det var dock ganska tråkigt så jag orkade aldrig titta klart. Hem och rätta lotten sen då. Hoppas jag har vunnit en bil ;)



kise-misar

Sitter och läser lite om ragdoll-katter, rasbeskrivningar osv. Vad jag längtar tills min bebis kommer hem till mig! Det står att dom slappnar av helt i musklerna när man lyfter upp dom och de känner sig trygga. Där av namnet ragdoll (trasdocka). Spännande ska det bli!

Jag och mamma köpte en plingande boll till Tuva när vi var på maxi igår. Den hade hon roligt med ända tills jag plockade undan den när vi skulle sova. Hon har sån överskottsenergi nu min lilla socker-pingla. Får hoppas att hon och raggisen kommer bra överens sen så dom kan busa av sig med varandra!

Gamla pinglan vilar mest. Sitter och iaktar fjant-Tuva när hon springer runt med sin boll. Sen när hon sover gott, smyger Tuva på henne och attakerar henne. Taskmört! Men det är roligt att titta på dom. Djur är det bästa som finns!


skönt helg

Lungt och skönt. Åt en massa god mat hos morbror och umgicks med släkten. Myspys. Idag har jag sovit länge, gosat med vovvarna och gått en lååång runda med mamma. Sen varit och gjort lite ärenden på maxi osv. Så nu är jag utvilad inför veckan.
Annandagen imorron = work.

beslutsångest

Igår blev det ändrade planer. Vi var hemma hos Elin i spandelstorp och några partajjade lite. Sen en nykter runda på playbar. Alltid kul att titta på alkoholpåverkade männsikor tycker jag.

Idag har jag och Johan stäääädat och tvättat. Skönt att få undan på helgerna så man slipper sånt i veckorna. Och ikväll? Festa eller på 60års kalas hos min morbror med släkten? Bara pappa var evigheter sen jag träffade. Sen jag flyttade har jag vatt hemma hos dom max två gånger. Börjar bli lite mamma & pappa sjuk :-) Och vovvesjuk... framför allt. Plus att jag mår inte 100% bra så det lutar åt det senare. Jo... så får det bli.

Ha världens bästa påskafton allihopa!
Kram



utsliten

Äntligen är denna jobbveckan slut, phu! Har vilat en stund nu, det var behövligt... Snart blir det matlagning och dona lite. Sen träffa Elin lite ikväll. Mys!


längtar efter...

Födelsedag
Min födelsedag den 16e april längtar jag efter, jag blir 20 år och system-myndig. Coolt va? Det kan man inte tro ;-) Hoppas på lite pengar till en ny dator med, det behövs!

Barcelona -Cissi och Karin
Två dagar senare åker jag, Linn och Elin ner till Barcelona. Ner till Cissi och Karin och hälsar på, det ska bli så roligt att träffa mina söt-vänner som jag saknar såååå! Hoppas verkligen på fint väder där nere. Fint väder, mys med vännerna, shopping och lite fest! Kan det bli bättre?
 
Smilla? <3
Samma vecka som vi kommer hem från Barcelona får jag hem min baby (nya kise). Världens sötaste! Sa ju innan att den skulle heta Dolly. Men nu har jag sett på hemsidan att mamman heter samma, så det går ju inte. Tänkte att jag kanske skulle börja ställa ut och lite sådär, bara för skojs skull. Funderar på Smilla eller Fjolla? Eller nått annat. Jag ändrar mig hela tiden...


långfredagen

Gud vad öde det var på stan i morse. Och jag var ensam på bussen. Eller aa, en tjej till som åkte två hållplatser. Dom flesta är ju lediga... fuskfusk.

Inatt sov jag alldles ensam. Jag och misarna. Men det gick så bra så, faktiskt. Tittade på 'Känd från tv' innan jag somnade. Ganska så roligt, även fast jag har sett den ett x antal gånger innan.

Ha en fin påsk alla!


p?sk?gg

torsdag eller fredag?

Gud, det känns verkligen som fredag idag. Men det är trosdag, fast ändå fredag... Äsch, jag vet inte längre! Vet i alla fall att det är skärtorsdagen idag och att jag jobbar, vilket betyder storhelgstillägg. Bra bra. Jobbar tyvärr imorron med (men ännu mera storhelgstillägg). Sen är jag ledig i helgen! SKÖNT!


halsont

Usch, jar varit ganska hängig idag. Halsont och allmänt seg, men jag är på jobbet ändå. Det finns inget drygare än att vara halvsjuk tycker jag. Man är inte tillräckligt sjuk så samvetet tillåter en att vara hemma från jobbet. Och inte pigg. Varken eller liksom...

jobb

Sitter och har hand om de turerna som inte blivit schemalagda. Pussel pussel. Längtar tills jag slutar, vill se babys lägenhet!

framtidstänk

På tisdag i denna veckan ska jag till BTH och träffa en studievägledare. Tänkte fråga lite hur hon hade gjort i mitt ställe. Läsa till undersköterska eller sjuksköterska direkt? Eller plugga upp sina betyg? Och vilket undersköteskeprogram i så fall? Det finns ganska mycket att välja på.

Det konstiga är att jag har sagt hela min uppväxt, 'Så fort jag slutar gymnasiet ska jag ta mig i från den här stan, och flytta till Stockholm'. Jag älskar Stockholm, det har jag alltid gjort. Samtidigt som det skulle kännas tryggt att bo nära sina syskon.

När jag väl slutade gymnasiet kom så mycket imellan, jag blev sjuk och hela min livssituation och livsstil förändrades. Har levt mycket i ovissthet och oro. Prioriterar helt andra saker nu än vad jag gjorde innan.

De sista månaderna har jag börjat känna mig trygg igen. Just nu känner jag mig verkligen livsglad och trivs med mitt liv. Har underbara vänner och en underbar pojkvän som förstår mig. Dessutom mina hundar och föräldrar och katter (en nykomling påväg!).

Jag tror inte att gräset är så mycket grönare på andra sidan. Det viktigaste för mig just nu är att få känna mig trygg, vilket jag tror jag gör bäst här. Det är därför funderar jag på BTH och att vara kvar i Karlskrona ett tag till. Hoppas på att komma in på den linjen jag verkligen vill. Sen en vacker dag är jag sjuksköterska och kan få uppleva en annan stad än Karlskrona!

Livet ändrar sig så snabbt...

födelsedag och fest

Idag är det Filips 20 års dag! Stort grattis till honom och tack för festen igår! Det var roligt, även fast det kanske slutade en aning onyktert...

RSS 2.0