sommarjobb

Kom precis hem från en anställningsintervju för sommarjobb. Tyckte det kändes bra, bättre än tidigare intervjuer jag gjort. Man lär sig så länge man lever!

Annars är jag hemma och ska äta lite, sen blir det iväg och jobba tills klockan nio. Buhu. Äsch det får gå... Hoppas ni får en trevlig kväll!

inga bebisar denna gången, men nästa

Hera ska ha bebisar, gärna till sommaren. Och nu löper hon, min lilla prinsessa! Men eftersom hon inte ha hunnit bli riktigt ett år gammal ännu, och HD testet inte har hunnit göras (så höfterna på henne är korrekta) får parningen vänta tills nästa löp. Men det ska nog gå bra, våren brukar dra med sig ett extra löp för katter. Hoppas på det i alla fall!

image452

latis

Festen igår var rolig! Eller festerna kanske man ska säga... Vi var först hos Beccy, sen vidare ut till Tobbe i hässlegården. Därefter Playbar och avslut på O'learys.

Idag har jag bara varit lat heeela dagen. Tittat på teve, sovit, ätit, sovit, suttit vid datorn, tittat teve. Ja ni vet... Nu tittas det på Wallander och jag sitter och stör mig på nyheterna som avbryter hela filmen.

kalla fakta

image450
Missa inte Kalla Fakta nu. Helt fruktansvärt och jag blir så förbannad...

För att förhindra att larver lägger ägg i djurens päls flår fårfarmare utan bedövning lammets bakdelar.
- Man kan jämföra det med skalpering. Det är kvalificerat djurplågeri, säger veterinärförbundets talesman, Johan Beck-Friis.

vem bryr sig?

Buhuu. Jag och Johan har proppat i oss pizza ikväll, jag är proppmätt! Men ack så gott! :-)

Jag längtar tills imorgon!


fredag hela veckan

Efter skolan idag blev det fika med nybakad kladdkaka hemma hos Jenny, mums! Och nu är det äntligen helg igen! Ska snart iväg att träna och sola, sen tillbringa fredagskvällen framför Let's dance och smaska på något gott. Imorgon är det födelsedagsfest hemma hos Beccy, ska bli roligt! Vi får se vad helgen mer har att erbjuda...

torsdag

Ikväll blev det slapp i soffan, kycklingsallad och tevetitt, är helt slut i kroppen efter dagens träning... Såklart blev det 3an rakt igenom, deras torsdagstablå är som gjord för mig ;)


bättring där!

Här var det tomt med uppdatering...
I helgen var det utgång i alla fall, himla trevligt. Därefter en ny skolvecka. Veckorna går verkligen så himla snabbt nu när vi har lediga måndagar, det är himla skönt för jag är alltid lite ''måndagsbakis''! Så det är bara att njuta så länge det varar. Imorgon är det redan fredag igen!

Idag har jag pluggat hemma hos Jenny och ätit gyrostallrik och lekt med Albin. En sån sötnos han är, lillkillen! Och nu ska jag och Johan iväg och träna!

Tjingeling!


fixat och klart

Gud vad jag/vi har flängt fram och tillbaka och överallt idag. Men det känns verkligen som att mycket har hunnits med, härligt att stryka över en massa måsten...

Farmakologitentan är skriven (har dock inte en susning om hur det gick, det märker vi senare) + att jag och Johan har gjort en massa småärenden på konstiga ställen som i princip har dagit hela dagen, sen träning och nu sitter jag med hårfärg i håret och är helt slut.

Vilken tur för mig att Johan har lovat att laga tvårätters ikväll <3

dagen D

Dagen har varit bra. Jag fick en stooooor mörkrosa orkidé av älsklingen. Jag verkligen älskar växter och blommor (vuxenpoäng?). Så söt är han som hade snappat upp att jag önskade mig en sån när vi gick på stan.

Jag har förresten blivit lovad en försenad Alla Hjärtans Dag-middag imorgon eftersom älsklingen är ledig då och jag har inget plugg. Jag vet redan vad det blir förnågot så jag längtar! Johan-special! 

Nu börjar snart Sjukhuset ! Det programmet är så roligt, lite inspirerande att titta på. Funderar alltid på vad jag ska vidareutbilda mig till sen, det känns som jag vill allt. Distriktssköterska? Barnmorska? Ambulansvårdare?

Sjukhuset + Du blir vad du äter = lyckad vardagskväll!
Hoppas ni har haft en mysig dag!

ett litet tips


image447image448

Dessa Coconut & Rice milk produkterna från Oriflame är helt ljuvliga. De luktar verkligen helt underbart gott. Finns som shampo, balsam, duschtvål, badskum och hudlotion.

hjärte-dagen

image446
En kram till alla på Alla Hjärtans Dag!
Undrar om älsklingen har hittat på något när jag kommer hem?

på rymmen

Jag fattar inte varför man får sån kick att göra saker som man borde göra alltid men som aldrig blir av, varje gång man närmar sig en tenta? Ett exepel är städning. Inte vanligt städa, utan grundstäda. Typ plocka ner allt från hyllan och dammtorka där, och ställa tillbaka allting snyggt och prydligt. Sånt därman aldrig någonsin orkar göra i vanliga fall. Eller gå och träna sex dagar i rad? Eller laga maträtter man aldrig har tid eller ork till att göra annars? Allt detta för att slippa undan utan att få dåligt samvete.

oriflame

Idag fick jag ett stort paket på posten med alla Oriflameprylar, både till mig själv och till andra. Roligt! Till mig själv hade jag bland annat beställt ett hudvårdssätt, fondation och lite annat smink.

Snart kommer jag att lägga upp en sida här om det är någon som vill kika eller beställa produkter, + att jag har kataloger med massor utav specialerbjudanden hemma så bara hojta till om ni är intresserade!

image445

resultat

Igårkväll fick jag och Johan ett oplanerat ryck och gick och tränade precis innan det stängde. Det är verkligen roligt att träna när man mäker att träningen ger resultat. Jag kan faktiskt knäppa mina gamla jeans igen! Och så är jag uthålligare och starkare än förut, det känns bra! Särskilt roligt är det när man har mål med sin träning. Mitt första mål var ju jeansen. I sommar är det tjejmilen som ska springas på under en timma. Så det är bara att kämpa vidare!

bortglömd anmälan

Förbannade tenta rent ut sagt! Jag har ingen motivation till att plugga just nu.  Dessutom har smarta klumpedunsen jag glömt bort att anmäla mig till tentan (har verkligen inte haft en tanke på det). Så nu kommer det säkert att bli strul ändå, och jag får skriva den i mån av plats. Det höjer ju inte direkt motivationen till att plugga, att kanske skriva en tenta på fredag. Då hade det nästan varit skönare att dom sa att jag var tvungen att vänta till omtentamenstillfället, varit stränga och bara sagt NEJ rakt ut. Dumma, dumma Cis... Jag får skylla mig själv.


monday

Då var det måndag igen, åter tillbaka till verkligheten. Vi har tenta i Farmakologi på fredag så det är det veckan kommer att gå åt till känner jag.

Elin och Henke åker till Thailand imorgon, fusk fusk! En solresa nu hade verkligen varit helt perfekt. Såååå avis är jag, men så är livet! Ni kommer att få det underbart!

har du vad som krävs?

Intressant test. Testa!
 http://www.officer.nu/

min bästis

Sådär, då var en ny bästa vän beställd. För mobiltelefonen är ju det, ens bästa vän. Eller?

Den här sötnosen är det i alla fall som ska få tillbringa ett par år tillsammans med mig i ur och skur. Längtar tills den kommer nu!

image442

impulsfest

Igår blev det impulsfest igen, jag som absolut-inte-skulle-ut! Men tur det för vi hade så himla roligt! Minifest med Cissi, Emma och Josse. Jag fick tyvärr inte med mig kameran för den var urladdad, men men.

Idag mår jag faktiskt över förväntan, ska snart iväg och träna. Goddie!


måndag

Har suttit med farmakologin större delen av dagen. Eller ja, jag tror och säger det i alla fall, mest för att lätta mitt samvete. Har hunnit ganska mycket där imellan också. Men det är bra, lagom är bäst! Har lagt in min första beställning för Oriflame också, och sorterat ut lite ur garderoben som ska säljas på Tradera. Nu blir det träning, skönt!

have to do

Idag har varit en tvätta och städa dag. Skönt att ha det gjort i alla fall! Så har jag och pojken ätit underbar kyckligsallad. Nu tittas det på film och ikväll är det fest! Trevlig lördag på er!

friday

Mys med massa gott och Let's dance ikväll. Det blåser ute så jag tror hela lägenheten kommer att flyga med vinden snart. Usch och fy, hoppas det lugnar ned sig tills imorgon. Då blir det utgång och inflyttningsfest hemma hos Emma. Ska bli himla roligt!

blodprov

Idag har jag tagit mitt första blodprov, riktigt roligt är det! Även fast det kanske låter lite skumt i sammanhanget? Men min klasskompis överlevde i alla fall och blodet fanns i röret när allt var över. Woho!

image430

RSS 2.0