för två veckor sen...

Laddar upp lite mobilbilder från vår promenad i mörtsjöåsen, söndagen för två veckor sen när det var heeeelt underbart väder! Hade kaffetermos med oss, satt där i solskenet och kunde inte fatta att det bara var två månader till jul! Det är verkligen något speciellt med fina höstdagar. Men det va då de, nu tar ruggiga Oktober ut sin rätt vad gäller väder igen...



    
 


jag har underbara vänner!

Idag har jag och Noel haft Emmadag med lunch på Bistro Java och kaffemys tillsammans med Micke och Per här hemma. Emmadagar blir alltid så mysiga, fina vän! Och Per, du är Också en fin vän ;)

Och ett stort grattis till min underbara Elin som fyller 23 år idag ♥ Längtar tills på fredag!


helgen

I fredags blev det fredagsmys med Elin och traditionell fredagsmat (i alla fall i det här hushållet;)). Lövbiff, klyftisar beasås och sallad, mums! Kollade på en massa gamla bilder och höll på att skratta ihjäl oss, herregud... haha. Mysigt va det!

Idag har jag lyckats plugga lite. Har snart gjort färdig "första delen" på kursen. Snart ska eximinationsuppgiften in, som är en paruppgift!?! Hur smart är det när man läser på distans? Har ingen aning om vem det är jag jobbar tillsammans med eller nånting, rena chansningen, vet bara vad hon heter och att hon bor i Trelleborg. Och that's it, haha. Men pepparpeppar verkar hon vara en seriös typ så har det gått skitbra! Vårt arbete är riktigt bra om jag får säga det själv, så ett VG hade suttit fint ;) Hoppashoppas!

För övrigt har dagen varit lugn, lillemannen har varit go o glad hela dagen. Så mysigt när han är sån. Sen har vi hunnit med en promenad med Sophie och hennes lilla vovve Esther med :) Nu blir det Beck!

zzz

Inatt hände ett under. Noels sovrekord är 5 h i sträck på natten, inatt sov han 9,5 h!!! Somnade vid halv 8 och vaknade första gången vid 5, kan ni förstå storheten i detta? Haha. Sen somnade han om i 1,5h till. Åhh så skönt! Tänk OM detta händer inatt igen? Och nästa natt med? Det skulle vara så underbart med riktig nattsömn snart... lääängtar...

För övrigt tar vi det lungt idag, när halssjukan gick över kom såklart världens förkylning med, så är lite seg trots den underbara natten ;) Har gått en promenad, och plockat lite här hemma. Bland annat putsat vårt köksfönster som jag tänkt göra i 100 år men det har aldrig blivit av, det måste utan tvekan ha varit stans smutsigaste? Fruktansvärt skitigt va det... Jaja, nu är det putsat iaf, skönt att kunna se ut igen. Nackdelen är att grannen ser in :P

4 månader

Jag är syyyyk. Lite jobbit att vara en bra mamma då Noel tycker nog mest att jag är tråkig. Som tur är kunde Micke stanna hemma från jobbet idag. På Noels 4månadersdag och allt ♥



morgonpigg

Måste bara berätta hur söt Noel är på mornarna när han vaknat och ligger och pratar med djuren på sin mobil han har över sin säng. Man kan dryga ut uppstigningen ett bra tag när han ligger där och "snackar".. Sen när man stiger upp och han får syn på en får man vääärldens leende... Aww min lille skrutt, lika roligt varje dag :) 

Kände verkligen att jag inte hade någonting att göra imorse när jag vaknade... Och att bara gå hemma med lillen och göra ingenting går absolut inte han blir typ uttråkad och gnällig... Understimulerad? Så vi tog iaf en promenad till gamla jobbet och hälsade på, trevligt och träffa alla :) "Skönt" att se att allt rullar på som vanligt med ;) Sen gick vi en runda på stan och köpte födelsedagspresent till pappa Micke. Sen handla och laga mat, och sen tog dagen typ slut så det gick ju bra ändå :P Ser iaf fram emot morgondagen, jag och Noel ska på babyrytmik för första gången med Josse och Haley, sen upp till Holmsjö och hälsa på Annelie & Marcus och barnen och pimpla en massa kaffe :)

vad ska man ha för vagn???

Kikar på barnvagnar med bra sittdel... Är nog mest inne på en Teutonia Mistral, men tyvärr är man ju inte själv om att bestämma :P Micke vill ha nått mer robust (dessa karlar....). Hmmm, kanske en Emmaljunga Nitro City? Eller är den för klumpig? Kanske en Ozone då? Haha denna djungel... Ändrar mig typ hela tiden så tips mottages gärna om någon sitter inne på de ;)

matdags

Idag har min lille kille fått sin första smakis, mild havregröt. Awww så roligt han tyckte det va, hihi. Och jag med :D Längtar redan tills imorgon när man får ge ett par skedar till.... Får se om hans mage pallar men sen är min tanke och börja ge lite gröt innan läggdags och se om det gör att han håller sig mätt längre, och förhoppningsvis sover lite längre i sträck... Time will tell ;)


  


Bolla

Till minne av lilla Bolla, som var världens snällaste och raraste hund. Fick en chock när jag fick reda på att hon hade en tumör i ändan som spritt sig långt in i magen, så ett fortsatt jordeliv hade blivit alldeles för jobbit för henne. Nu finns hon i hundhimmelen. Fick tio år tillsammans med denna lilla varelse och nu är hon plötsligt borta. Kommer alltid att minnas och sakna henne som den friska Bolla hon var... ♥


RSS 2.0