fredag

Tiden är ganska så knapp för mig just nu känner jag. Mycket praktik och mycke skola och mycket inför flytten. Men det ska gå.

Praktiken är i alla fall hur bra som helst, jag trivs verkligen där. Alla är så söta och goa, både personal och vårdtagare. Tur det!

Och nu i dagarna håller vi mest på att dona inför flytten. Eller inte flyttan kanske, vi håller på att fixa så mäklaren kan komma och titta på och fota vår lägenhet. Så om någon är intresserad av en 1:a mitt i stan med låg hyra och hög sötfaktor så, here it is ;)

Och nu är deta final i Let's dance. Spännande spännande...
Heja mat-Tina!

nu vet vi vart vi ska flytta!!!

...och det kommer bli så bra! Tralalalaa. En stor tvåa med balkong och ja, superfin är den! Nu återstår bara kontraktskrivning, försäljning av denna lägenheten och flytt.

Spännande!

jäsp...

image469

vit som snö

image466

image467
Min vackra lilla kissa ute på span i fina vintervädret... Härligt! Och visst matchar hon snön? Min lilla Snowy Molly :-)


söndag

Idag skiner solen, äntligen. Tack för det! Det är fortfarande lite vitt på marken. Kanske blir en promenad lite senare... Och så blir det lägenhetstitt idag med :-)

påskafton

Tänkte önska er en glad påsk! Lite sent kanske men bättre sent än aldrig... Och vädret kunde ju ha varit roligare. Man kan nästan tro det är julafton?

Vi har varit hemma hos mamma och pappa och ätit påskmiddag och gosat med Lupp, myspys. Och innan dess var vi hemma hos Cissi och gosade med hennes lilla valp Ellie. Drömsöt var hon verkligen!

Nu blir det hyrd film och chips!

image465

segis

Jag mår fortfarande inte tipptopp. Ont i ryggen som bara tusan, och känner mig allmänt hängig. Ska krypa ner i soffan med te och chokladglass och tycka synd om mig själv...

Förresten, säljer en helt ny hårfön om någon skulle vara intresserad.

ryggont

Hdsaöfkseäglkdjglo. Ajjj, jag har ont i min rygg. Vad har jag gjort? Fel arbetsställning? Stackars lilla mig...


sovmorgon

Såå skönt, jag börjar inte praktiken förrän kvart över fyra i eftermiddag. Så skulle man ha alltid... Har dock en massa att göra här hemma, typ disk och sånt roligt ni vet. Jeje.

födelsedagskalas

Igår fyllde Elin 20 år så vi var där och firade henne med lite fest, himla roligt hade vi! Sjöng en massa singstar och sen blev det utgång.

Idag har jag väll mått som jag fötjänar, har inte fått mycket vettigt gjort. Så det var den helgen. Och imorgon är det praktik igen. Men det blir bra, jag trivs superbra!

Nästa helg kommer lilla Lupp till Karlskrona för första gången, myspys!

lägenhetstitt

Idag har vi varit på två visningar. Den första var bara woooooooooow. Helt perfekt, tyvärr hade priset stigit där efter så den kan vi glömma. Nummer två va fin, men inte den där ''här vill jag bo'' känslan. Jag vet egentligen inte varför...? Så ja, ingen budläggning idag. Vi spanar och spanar...

omvandling


Jag i kändisfrisyrer. Snyggt va? Haha.

ett år

Idag fyller min blogg ett år. Oj vad tiden går...

lika barn leka bäst

På sistone har några stycken med MS hittat hit vilket jag tycker är himla roligt. Dels eftersom jag själv satt och letade fakta och människor med sjukdomen mm. över internet i början. Dock utan ''positivt'' resultat. Jag blev bara mera skrämd. Särskilt av allt man läste om och hur sjukdomen utvecklades, personer som var bestydligt sjukare än man själv, eller så hittade man någon i liknande situation, men då betydligt äldre än mig.

Just nu är mitt liv precis som vanligt. Eller visst, jag är försiktigare med att ta på mig för mycket saker att göra, tänka till en extra gång när jag dricker alkohol osv. Och så sprutorna och biverkningarna med dom. Men biverkningarna går över med alvedon och sprutorna känns bara som ett ting i vardagen (typ borsta tänderna). Dessutom fick jag ett litet försprång på min sjuksköterskeutbildning som redan kunde ge en subcutan injection ;)

Ända gången jag blir irriterad över dem nu är när jag ska ut och resa, det blir likom krongligt och då känner man sig sjukare bara för att dom ÄR. Men de forskar på tablettform vilket jag hoppas blir verklighet för det skulle vara så mycket smidigare...

image456

lång tisdag

Phu, jag är verkligen helt slut. Den här dagen har varit låååång. Jag kunde inte sova en blund i natt, det bara gick inte. Låg klarvaken och tittade upp i taket större delen av natten. Så inatt ska jag sova! *trött*

Oriflameprodukterna kom idag med. Jag blir lika glad varje gång, det är så roligt att pyssla med. Hinner dock inte samla så mycket beställningar tills nästa period eftersom denna var försenad, lite synd. Men det får tas igen nästa istället! 

Imorgon börjar praktiken. Och min älskling fyller år. En speciell dag med andra ord.   

nyklippt

Blev träning och solning idag, och kvällen tillbringades hemma hos Elin i spandelstorp. Hon klippte mig (tack det behövdes). Skönt med friska toppar igen!

Imorgon ska jag till Rödeby och ha basgruppsträgg ute på Mogården, sen in och jobba på beställningscentralen direkt efteråt. Sen träna med mammsen. Sen är nog dagen slut?

Jeje. Sleeptime...


myskväll

Nu tittas det på Wallander och jag är irriterad över nyheterna som kommer mitt i filmen, gaah. Får väll passa på att diska eller nått sålänge...

Imorgon är jag ledig. Skönt! Får se vad som ska hittas på, i alla fall står träna som prio 1.

söndag

Så var det söndag och det vankas städning. Man kan nästan tro att andra världskriget var här, i våran lilla etta? Ser så ut. Dags att återgärdas... *suck*

Festen igår var trevlig, blev dock hemgång ganska så tidigt eftersom Johan inte kände sig riktigt frisk. Vi hyrde Nerspolad (ja, den tecknade) på vägen hem, så söt! Sen somnade vi sött...

Städtime!

blaha blaha

Hoppla, en vecka till har hunnit gå innan jag skrev här sist. Tiden går så snabbt! Jag har jobbat en del, både på temo och beställningscentralen, och haft praktisk prov i skolan. Min lott föll så jag fick ge en subcutan injektion. Jättesvårt, särskilt när man gör det på sig själv varanan dag. Men ibland ska man ha tur också ;)

Nu har jag och Johan varit på stan en runda och köpt present till hans tvillingbror och Therese som ska ha stor 25års fest tillsammans ikväll. Hörde rykten om cirka 70 pers, ska bli roligt. Så älsklingen fyller 25 på onsdag han också. Mycke födelsedagar nu, men det är bara roligt. Får se vad lilla jag har planerat för bus då, hihi.

Och lägenhetsletandet fortsätter. Vi överväger att köpa en större lägenhet istället för att hyra en, men vi får se. Har mycket att räkna på. Men vi ska i alla fall och titta på två alternativ nästa lördag. På bilderna ser båda super ut men jag har redan min favorit. Men somsagt, vi får se!

måndag

Var och tittade på en lägenhet innan idag. Den var helt okej, men ingen 'här vill jag bo' känsla. Så det är bara att spana vidare. Innan dess åt vi middag på treG, myspys.

Nu tittas det på Outsiders och snart ska jag sätta mig och svara på lite frågor i geriatrik. Trevlig kväll!

mycket pill

Phu, nu har jag suttit och pillat med tider och försökt få ihop mitt schema rätt inför praktiken. Får hoppas på att det är OK nu, orkar inte göra det en gång till...


Någon som vill bli säljkonsulent i min Oriflame-grupp?

     

melodifestivalen och lägenhetsvisning

Så har det varit helg igen, och det blev fest igår! Ovanligt va? Men det va himla trevligt.

I fredags var vi på genrepet på melodifestivalen och det var också himla roligt. Lätt bäst var såklart Björn!

Imorgon ska jag och Johan på lägenhetsvisning, det ska bli spännande. En tvåa på högabergsgatan. Hoppas på att den är fin och den blir vår, ett sovrum är mer än efterlängtat... Billig hyra var det också, + i kanten!

RSS 2.0