min lediga dag

Så gutt att vara ledig! Dagen har bestått av plugg, shopping, lunch på Nyfiket (kycklingsoppa, mums!), umgåtts med Johan, Peter, Elin och Annelie samt skjutsat Linn och Cissi till festligheter på bergåsa. Jaa det var nog ungefär de... I vilket fall har det varit en härlig dag och snart blir det att krypa till kojs så man orkar till praktiken imorgonbitti.

Adios.

dessa hårda killar

Johan hade bjudit hem några vänner ikväll för att spela ett slags makt-kamp-spel med kort (som jag för övrigt inte fattar någonting av) Chargången mellan dem blir väldigt hård och rå när spelet väl är igång, och ibland kan man undra varför de över huvud taget spelar med varandra? Men idag var det annorlunda. Den första killen som kom hade fika med sig som han skulle bjuda på, kakor och cider. Den andra killen som kom var dock snäppet värre och hade hembakat med sig, sockerkaka och äppelkaka + vanlijsås. Och nej de va inte bestämt att man skulle ta med sig fika med sig, utan båda hade tänkt överraska sina vänner. Killar är ganska så söta mot varandra ändå!

en septemberkväll

Blivande mamman (?) myser ute på balkongen...

     

tvätta inte i yrvaket tillstånd

Klockan ringde, och jag skulle vara duktig att gå ner i tvättstugan med en gång (eftersom tvättaberget totalt svämmar över). Bara det att efter jag gjort min plikt råkade jag stänga dörren till tvättstugan, utan att ha nyckel med mig. Fan fan fan. Undrar just hur tvättarna ser ut jag satte igång där inne? Vem vet det kanske är svart och vitt blandat...

Jeje, en snäll visevärd skulle komma upp och låsa upp för mig innan klockan tolv, vilket betyder att jag missar en massa tvättid + att jag kommer få ta emot nyckeln med svansen mellan benen.

Jeje, shit happens.

jag är inte van

Vad har hänt? Det blev typ istid på nolltid? Härom dagen när jag gick ut insåg jag att en jacka nog hade varit på sin plats, och tyv'rr är det lika kallt fortfarande. Det är väll bara att inse att det är höst... suck. Om det ens va någon sommar? Känns som man har jobbat bort hela sommaren, nästan missat den. Snart är det jul...

Förrensten skrev jag ett långt inlägg om Hera och Mambos parning igår, men det bara försvann. Orkar inte skriva om allt :/

löptider och killbesök

Min bebis Hera är i löptider och hon har en kille här, Mambo. Och hon är så kär så kääär, haha. Och kattungar blir det (förhoppningsvis) gjorda. Gaaaah vad jag längtar!


latmasken

Sedan tjejmilen har jag varit extremt lat vad det gäller träningen, har kommit in i en svacka och inte orkat pallara mig iväg, även fast jag vet hur roligt det är och att jag mår mycket bättre av att träna. Men idag, när jag blev ledig så där otippat, ska jag allt ta och pallara mig till gymmet... Lovar? Ja, nu jäklar!

idag blev jag ledig, tyvärr

Idag känner jag mig vimsig och halvt knäpp. Klockan 20 över imorse ringde min telefon (jag låg och sov i godan ro och trodde att jag började klockan 13.00). Det var min handledare på sjukhuset som ringde och undrade var jag var? Yrvaken och vimsig förklarade jag att vi började väll klockan ett idag? Men så var inte fallet enligt henne, jag hade väll skrivit fel i min kalender... Kom i alla fall överens om att jag stannar hemma hela dagen idag, och går dit och jobbar på min lediga onsdag istället. Skönt att sova vidare, men... när jag läste schemat jag fått av henne står det kvällsjobb, alltså den tiden jag trodde från första början. Inte så kontigt att man tror att man jobbar de tiderna man fått på schemat? Jeje, antingen är jag knäpp i huvudet eller så är det faktiskt hon som har gjort fel. Kände mig dum i vilket fall...

äntligen helg

Idag har varit en riktig softdag + kväll, skönt! Har varit helt slut efter veckan, men nu känner jag mig utvilad igen!  Ska snart titta på en film på trean, Min stora kärlek. Vi får väll se om det är något att ha eller ej.

Imorgon ska jag och älsklingen gå en runda på stan, sen på kvällen är jag redo för fest hemma hos Emma. Ska bli trevligt!

Neee nu börjar filmen snart... trevlig kväll! 

2:a September

Stockholm och tjejmilen var hur roligt som helst! Sprang dock inte under en timme som var mitt mål, men det var ganska väntat eftersom träningen inte har gått så bra på sistone pga. av sjukdom mm. Får (ska)  ta de nästa år istället ;)
 
Idag har varit första "jobbdagen" på praktiken. Phu, det har varit ganska så tufft faktiskt... Kom hem för en liten stund sen och ska försöka smälta allt i natt. Mycket palliativ vård och väldigt sjuka patienter, och döden... Är på lungavdelningen så jag säger bara: lägg av att röka, bums! 

RSS 2.0