resfeber

image94

floristutbildning

image93Någon som har lust att betala Munkeröds floristutbildning till mig? Jag är sååå sugen på att gå den, men det känns dock som väldigt mycket pengar att betala för en utbildning när brachen är ganska så tuff efteråt. Men det skulle verkligen ett jobb som jag är säker på att jag skulle trivas med. Pyssligt och kreativt...

20 veckor är utbildningen varav 7 är praktik som man kan göra på hemmaplan. Alltså skulle det bli 13 veckor i Stockholm. Jag vill jag vill jag vill! Men frågan är om pengarna finns eller om det skulle bli en ända stor förlust?


hoppla

Jag har gått på stan en runda idag och shoppat lite smått och gått inför restan. Bland annat ett par strandshorts, en bikini och ett par lite finare sandaler. Inget man direkt har behövt att köpa innan i detta (ursäkta ordvalet men..) skitväder!

Sen smaskade jag och Johan i oss varsin flylld baguette, och nu är man på jobbet. Jag ska börja packa ikväll tänkte jag, det är ju bara imorgon kvar och då jobbar jag ju också. Och bränna lite cd-skivor. Så det blir snabba ryck!

packlista

Eftersom jag inte har så mycket att göra på jobbet, och tiden är ganska knapp innan vi åker (hinna packa och förbereda) så skriver jag en packlista mellan samtalen. Tycker det går lättare och smidigare att packa när man har en sån...

Nödvänliga saker
Pass
Pengar
Biljett
Mobiltelefon + laddare
Mediciner

Hygien
Shampo
Balsam
Tvål
Tandborste + tandkräm
Rengöring
Hudlotion
Solskyddsfaktor
Smink
Tops
Borste
Hårspray
Parfym

Kläder
Underkläder
Bikini
Baslinnen
Linnen
T-shirts
Skjorts
Kjolar
Klänningar
Vita långbyxor
Tjocktröja
Sandaler
Flipflops
Pumps

Annat
I-pod
Cd-spelare + nybrända skivor
Bok
Kamera
Solglasögon
Yatsy
Kortspel
Handdukar
Batterier

Bra att ha
Penna
Plåster

Glömt något?

ännu mera ryck

Oj vad håller vi på med? Jag och Elin bokade precis en resa på måndag till Cypern. Vadå otippat? Vi har inte ens pratat om det innan. Men sååå roligt!!!

image91

morgonryck

Sovmorgon idag. Blev dock ett ryck upp från sängen vid fem över 8, Johan hade försovit sig och skulle vara hos läkaren kvart över... Så det blev att skjutsa honom dit.

Jag har städat lite nu i alla fall. Så snart blir det hopp in i duschen och sen iväg till jobbet! image90

ge mig sol

Idag har jag varit ledig. Och det har regnat -så klart. Jag hoppas verkligen det blir bättre snart, himla tröttsamt när vädret känns som höst ute när det snart är Juli. Hrm.

Annars har jag varit ledig idag. Har gått på stan en runda med Johan och köpt paket till Cissi och pappa. Och luchat (om man nu säger lunch när klockan typ är fem) på PM. Mumsigt! + lekt litegranna med söta vännerna.

dagens


rosa moln

Åh! Det regenar ute, och har gjort ungefär hela dagen. Usch usch usch! Och humöret är väll inte det bästa heller. Konstigt att man ändras så efter hur vädret är ute.

Blev väll inte direkt gladare när jag var inne och tittade på väderprognosen för veckan. Det står regn tis, ons, okej väder på tors (när jag är ledig!!!) och regn fre, lör, sön. Hoppas verligen inte att det blir så illa. Jag vill ha sol och fint väder!
image85

mums


Titta! Nu är mina skruttor vänner...

en lagom dag

Fika på Wayne's, middag hos Elin och jobb, jobb, jobb.  Så kan vi sammanfatta dagen. Nu är ögonen trötta och det är dagt för gos i soffan. Johan pratar om att gå och hyra film? Perfekta sömnmedlet.

GRATTIS Cissi min stjärna på 21års dagen! <3

kvällspromenad

Jag kom precis in från en lååång promenad med mamma. Phu, är helt slut efter denna dagen. Men jag har fått mycket gjort. Nu blir det att krypa ner framför teven med gott samvete...

Natti natt!

sista lediga dagen

Såå skönt det har varit att vara ledig. Men jag längtar faktiskt tillbaka till jobbet lite, en vecka räcker. Sen har jag ju en vecka i Juli också att se fram emot så det känns hur bra som helst.

Tvättar och städar nu + hela eftermiddagen. Har faktiskt hunnit få riktigt fint. Skönt! Och innan dess låg jag och Johan ute i solen en stund. Sen och åt lite luch med mamma utomhus. Grekisk bakad potatis, med fetaost och grönsaker. Mums!

Nej nu blir det ner i tvättstugan igen och hämta tvätt...
Ha en trevlig kväll!

image83


städtime

Uuuh, vad jag känner mig seg! Men det har ju somsagt sin anledning. Jag går och plockar lite smått här hemma, vill så gärna få fint tills jobbet börjar på måndag igen. Överfint hade varit underbart. Har dock inte lusten eller orken att fixa det så... Vi får se.

Imorgon verkar vädret bli hyffsat. En lä plats och slurpa lite sol? Hade vatt skönt!

gårdagen

Jag mår väll som man förtjänar idag antar jag. Men roligt var det igår! Jag, Robin och Anton tog taxi till långö runt sex tiden. Vädret var ju inte det bästa, men vi satt under en trapp/terass, som dom dukat med bord under och gjort jättefint så vi var skyddade. Kalasbra!

Var dock lite orolig för mina små katter som ännu inte är bästa vänner direkt. Det var första gången jag lämnade dom ensamma så länge. Men det gick bra, båda kisarna är hela.

värt att testas

Bacardi Limón + Coca Cola. Mums!


midsommarafton

Vilket midsommarväder. Typiskt Sverige. 18 grader och regn... Vännerna är på Öland, men jag stannade hemma. Det kändes som det blev för krångligt med tält och sprutor som behöver hållas kylda, sprutsymptom osv. Stugorna var tyvärr slutbokade för länge sen :S

Istället blir det fest ikväll hemma hos Lisa på långö. Det ska bli roligt det med! Hoppas på att väderet klarnar upp lite tills vi ska dit.

image76




















Ha en rolig midsommarafton alla och ta det lungt!

Hera

Hera
Nu ligger Hera och sover på min soffa. Denna sötnos... Usch, det måste vara svårt att skiljas från sina syskon och sin mamma. Men hon kommer få det hur bra som helst henna hos mig. Och även fast Skrollan är arg nu, vänta två dagar. Sen är dom bästa vänner för alltid! <3

sömntuta

Filmen var himla bra faktiskt. Helt klart sevärd den med, promice! Och idag har jag sovit alldeles för länge. Johan väckte mig för en stund sen så nu äter jag frukost.

Att göra idag:
* Hämta betsällda mediciner på sjukhusapoteket -suck!
* Prova (köpa?) midsommarklänning + alkohol
* Hämta mamma i stugan
* Slå golfbollar med mamma och Johan
* Leka med Elin
* Skriva kontrakt och hälsa på Hera

Ha en fin dag alla!

nöjd

Jag, Johan och mamma har spelat golf ute på leråkra idag. Mysigt. Mamma vann, jag kom tvåa och Johan sist *tsss*..

Var bara tvungen att skriva det!

kram

image72
Dessa sötnosarna får avsluta dagen. Natti natt!

hoppla

Jissis. Idag var det nog BARA strul på jobbet. Fattar inte att vissa dagar går bara allt emot ens vilja, och vissa dagar blir alltting som man vill. Konstigt. Men efter idag ska det i alla fall bli helt underbart med en veckas semester. Väldigt efterlängtat. Negativt är dock att vädert inte verkar bli som det varit. Synd. Men mer tid för allt annats som måste göras...

Nu blir det världens senaste middag. Är döhungrig!

jobbigt krångel

Jag satt hemma igår kväll helt ensam. Alla vännerna var ute och festade och Johanälskling också. Så det blev en film och tröstäta lite glass med kisarna för min del. Sen jobb idag.

Väl på jobbet var det krångel med datorerna så jag och Dick kunde inte logga in oss förrens en och en halv timma senare. Men inget gnäll för det. Vi blev ungefär lika lyckliga som man blev när inte lärarna dök upp till en lektion i skolan. Wohoo!

Men nu är vi igång och det är fyra och en halv timme kvar att jobba...

Elins student

student

studenttider

Oh. Så roligt har vi haft! I torsdags var det studentskiva hemma hos Filip. Mycke folk och jätteroligt. Och världens bästa överraskning fick jag. Cissi och Karin är hemma i från Barcelona. Vilka luringar! Jag har saknat dom såååå mycket så det kunde nog inte bli bättre. Och grattis till studenten Filip!

Igår var det studentskiva hemma hos Elin. Vi haderiktigt roligt igår också. HVFR3 shalalalaaa. Och Elin grät, och grät, och grät. Hehe, underbart! Sen var det fest hemma hos Jimmy. Riktigt roligt!

mer av underbara vädret

Så skönt har det varit med helg! Och fint väder är det. Jag och mamma var i hålan på torkö och solade och badade (mamma badade) igår. Mysigt är det där ute. Sen hem och åt en jätteglass på glassiären med Johan och Elin. Nammi! Idag är det back to work.

sommarkänslor

image67 
Vädret är helt underbart! Jag och Elin satt på uteserveringen på Wayne's igårkväll och åt kvällsmat. Kväll men ändå stekhett. Det finns inget bättre än sommar! Lovely!

Idag är det jobb, sen titta på balklädda studenter. Roligt att spana klänningar och frisyrer! Sen ska nog Jocke komma och hälsa på. Blir nog att äta ute ikväll med eller festa? Eller både och? :)

Fredag och snart helg!

jo visst

Elin hämtade mig på jobbet igårkväll. Vilken snällis! Sen tittade vi på sista halvleken i fotbollen, Sverige-Island. 5-0 till Sverige, nice shit!

Idag är det jobb. Igen får man väll säga. Mitt andra hem... phu. Jag har inte varit ledig två dagar i radfyra veckor nu. Det börjar bli lite kämpigt nu alltså. Åhh vad jag längtar tills helgen! Då blir det och titta på balklädda Elin, göra ingenting och så blir det fest.


Sveriges nationaldag

Idag är det den 6e Juni = Sveriges nationaldag. Och sommar är det ute... helt underbart! Jag har legat i solen med Johan hela förmiddagen. Superskönt! Och nu är det jobbtime för min del. Säg vilka röda dagar jag inte jobbar?

Ha en skönt dag alla!


tung dag

Jag har jobbat tills klockan nio ikväll. Galet mycket att göra, hade tre på kö när man äntligen fick stänga av telefonen...

Mamma ringde och berättade om Julia, hur allt hade gått till. Usch hon är så saknad... Många tårar... Ingen Julia i loftsängen när man kom hem heller. Men hon finns i katthimlen och vakar över oss, det bestämde jag och mamma. Vilken dag...


ett farväl

Julia R.I.P
1988-??-??
till 2007-06-05


Kommer sakna min stjärna som funnits här i princip hela mitt liv. Usch. Att det finns så mycket känslor för en liten kise... Hoppas du får det bättre på andra sidan och du slipper ha ont. Saknar dig redan.

image65

Julia

Usch. Imorgon är det hemska dagen, när lilla Julia försvinner från oss. Kan knappt tänka på det. Ikväll blir det världens längsta mysstund med min fina. <3

inget 17.00

Orkade inte tills jag slutade. Gick hem vid halv tolv. Kände mig helt slutkörd även fast det var hur lungt som helst på jobbet (fredagslugnet). Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och sovit ett par timmar, så nya tag imorgon!

ingen sömn

Usch. Jag har verkligen sovit dåligt inatt och har vaknat till och från. Sitter på jobbet nu och är dödstrött. Längtar till klockan 17.00 när man får gå hem och gosa ner sig i soffan...

image64

Jag ska jobba imorgon på förmiddagen med. Det blir den tredje helgen i rad för mig. Pust. Jag som var så inställd på att vara ledig i helgen, men jag blir ledig på Filips och Elins student istället så that's why. Och då ska vi fira!

RSS 2.0