torsdag

Idag mår jag ytterligare bättre, så himla skönt! Har varit och storhandlat med Cissi och Elin och hjälpt Cissi lite i nya lägenheten. Mycket grejer som ska packas upp men det kommer att bli superfint!

Nu kollas det på Efterlyst på tv och innan dess Lyxfällan. Folk är galna...

Imorgon är det skola igen för min del, ska bli skönt att komma dit igen. Föreläsning, woho!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Svar på din kommentar.

Färdtjänst är kollektivtrafik men körs av taxibolagen, därav ordet taxi.
Jag vet inte ni kanske har raketer och lastbilar i eran kommun?
Nej det blir det inte, men är man 2 timmar försenad och vi har ett schema att passa för medicin och sondmatning osv och en patient blir otålig så ska man passa tiderna, det är ingen vilken bransch som helst, jag antar att du är anställd på färdtjänsten och försvarar din titel...självklart händer det mycket oförutsätt på vägarna med 85% av alla förare har radio igång och skulle det hända något så meddelar dom det, samt att dom har polisradio igång från vägverket där dom kan köra alternativa vägar om något skulle hända.
Det finns ingen brist på fordon, läste du inte inlägget ordenligt?
Pengar är det inte heller brist på, för då hade man inte planer att sätta in TFT DVD skärmar i fördtjänstbussarna 2008, en väldigt onödig grej som kommer kosta miljoner.
Och sen att åka till spanien på 7000km och åka 20km med en färdtjänstbuss det är en väldigt stor skillnad inom flyg har du 80 fler grejer du behöver tänka på som inte finns i markgående fordon och företag.

2007-12-07 @ 05:26:01
URL: http://sjukdom.blogg.se
Postat av: Nadja

lyxfällan igår va helt sanslöst, de enda jag kan säga är naiva snorungar! sjukt..fattar inte hur man kan vara så blåögd och sätta sig i den situationen

2007-12-07 @ 08:37:21
URL: http://sweetladysoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0