vi har köpt hus!

Jag har verkligen tappat bloggformen alltså, sen när man kommer på att man ska skriva inser man att det har hänt så mycket så man vet inte riktigt vart man ska börja, och struntar i att skriva överhuvudtaget :P Har jag ens nämnt här att vi hr skrivit på ett huskontrakt? Och det känns så jäkla bra, vi studsade som på moln hem från svensk fastighetsförmedling efteråt! Och vi längtar som bara den till 1:a maj när vi ska flytta (dock inte till själva flyttningen, utan tiden efter). Tänk i vår/sommar och bara kunna slå upp altandörren och gå rakt ut i sin egen trädgård? Åhhh så mysigt! Ser Noel framför mig plaskandes en plastpool mitt på gräsmattan i sommarvärmen. Längtar! Såklart är det en del att pyssla med innan det blir så som vi vill ha det, men vi kommer ta det pö om pö och inte stressa, bo in oss ordentligt och efter hand göra det till vårt. Ska bli så roligt att fixa iordning och känna att här ska vi bo ett bra tag... (förhoppningsvis). Till detta följer givetvis försäljning av lägenheten men väljer att inte skriva så mycket om det här, men idag har i alla fall märklaren haft visning här med allt vad det innebär (puh). Noel fick vara med pappa på jobbet medan jag var hemma och donade innan och det hade gått jättebra, han charmade nog kollergorna rejält där borta min lille busunge :) Ja detta var väll det viktigaste, resten kan vi hoppa över :)


...

Åhh, titta mitt älskade lilla knytte i somras. Vad tiden går, och vad det händer mycket hela tiden. Älskade lille vän!

  

nu är det vår tur att vara friska

Igår skulle vi ha visning här på lägenheten för ett par som inte hade möjlighet att komma på dom utsatta visningsdatumen (som egentligen är imorgon och på månad). Det är ju en del att plocka med innan, och såklart vaknar jag med världens illamående och är magsjuk. JIPPIE. Inte nog med de börjar det göra ondare och ondare i öronen för varje minut som går, tillslut får jag ringa hem Micke från jobbet så det blir iordningfixat här och jag och Noel blir hemskjutsade till pappa (morfar). Och öronen håller på att sprängas i molekyler ungefär... Som tur är slutar mamma (mormor) tidigare och lånar med sig en öronkik hem från jobbet, smidigt med en distriktsläkare i familjen ibland. Och mycke riktigt, öroninflammation på båda öronen. Så nu äts det Kåvapenin och magsjukan börjar lugna sig. Och Micke har ju som bekant haft lunginflammation och varit jättedålig, och Noel öroninflammation. Så nu har alla i familjen tagit del av dessa underbara Pneumokocker på ett eller annat sätt, hoppas det tar stopp här och inte går ett varv till! Dessutom trodde jag inte vuxna kunde få öroninflammation som jag ser som en barnsjukdom, men det kunde man tydligen visst. Vilken jackpott!

önskelista till min tuffing...

Åhh denna sparkdräkten och dessa sockorna var ju helt underbara, vill ha! :)



...

Stackars min älskling hade öroninflammation, så det var därför han skrek. Tro jag de, ajaj så ont det gör. Jag själv har varit ett riktigt öronbarn och har haft en del öroninflammationer även som "stort" barn med, och minns fortfarande hur j*la ont det kan göra. Men lite Kåvepenin har gjort susen så nu har han bara sin seeega förkylning kvar, hoppas den med vill ge med sig snart...

Är väldigt spänd på morgondagen, vi ska besiktiga om grunden på huset vi budat på så snälla, hoppas allt är på vår sida... Skulle bli otroligt besviken om något är galet har liksom bott in mig i det huset i mitt huvud nu, och har inte alls lust att "flytta" därifrån... Återkommer imorgon om hur det gick...


sjukstuga, igen

Så var det dags för sjukstuga igen. Lilleman är förkyld och har vatt det sedan i lördags, men inatt blev han extremt förkyld och febrig och har varit vaken och skrikit i princip hela natten. Just nu har jag lyckats att få honom att sova en liten stund, hoppas det blir en lång stund... Behöver ladda batterierna lite.

8 månader

Idag bli Noel 8 månader. Hallå, 8 månader! Vart tar tiden vägen??? Om två månader är tanken att jag ska börja jobba, det går snabbt till dess och ska njuta så mycket det bara går av min sista tid som mammaledig. Men det är inte så svårt, när man har världens finaste unge!


bus i bild

Nuförtiden far Noel runt som ett yrväder i sin gåstol så man får verkligen ha koll på grejerna. Här har han fått fatt i playstationet och tycker det är jättekul... Dra i gardeniner är också populärt, och välta handdammsugaren, och allt annat som kommer i närheten. En väldigt företagsam kille är han i varje fall, är det kanske nu man ska vara glad att han inte kryper ännu? Mammas bustroll ♥


...



Tog en promenad med min lille sjukling till Willy's igår och det verkade göra gott för han sken upp som en sol. Tittade lite på fåglar och det var jättekul tyckte Noel, dock mindre kul när jag insåg att det stod en stor äcklig svan på vår gåbana, då sprang vi snabb över gatan... Och visst ser det härligt ut med dendär människan som åker skridskor i solskenet? (den svarta pluppen på bild nr tre) Dock aningens djärvt gjort med tanke på att det var öppet hav vid strandkanten, önskar att jag var lika modig som han för det såg verkligen underbart ut...


tråkigt och kul

De senaste dagarna har vi haft sjukstuga här hemma, lillhjärtat har varit febrig och dan sedan i tisdags eftermiddag, som kom rakt från ingenstans. Vi var på mammabarngympan på friskis på förmiddagen, kom hem och Noel fick lite mat och sen var det dags för hans vila. Och han sov och sov (han sover max 40  min i sträck på dagen i vanliga fall), och två och en halv timme senare vaknade en väldigt ynklig och pipig liten febrig kille. Idag verkar det som att det gett med sig och han har varit som vanligt, *peppa peppa*. Det gör så ont i mammahjärtat och se sin lille pojke sjuk, mycke vyssande och gos har det blivit... Och nätterna har inte varit toppen precis... Så nu hoppas vi att bacillerna lämnat oss för den här gången och låter oss vara ett tag, tack hej!

För övrigt har det hänt lite roliga saker med; vi är halvt om halvt med hus och det känns så jäkla roligt! 100 vuxenpoäng till oss! Har dock lagt vårt vinnande bud med resarvation för att göra ytterligare en besiktning på husgrunden, så om det skulle dyka upp något otäckt då har vi fortfarande rätt att backa. Det känns tryggt att göra den även fast det skulle vara riktigt tråkigt om det nu skulle visa sig att någonting inte är som det ska, när man äntligen har kommit såhär långt! Så håll tummarna gott folk, besiktningen är på torsdag... Och innan dess ska en mäklare komma hit och vår lägenhet ska fotas och förmodligen ut till försäljning. Så helgen ska ägnas till att putsa och feja. Ok, lite vemodigt är det, men fasen vad skönt det ska bli! Tänk våren och sommaren med en altan och trädgård, ååååh :) Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle bli Jämjöbo, med glädje ;)

älskade hjärtat!


Jag älskar denna bilden, men jag hatar att Willyspåsen hänger i bakgrunden och förstör. Någon som är bra på att redigera bilder och kan trolla bort den? Cissi? ;)


RSS 2.0