hela gänget


ikea

Är bara tvungen att lägga upp denna bild på Emma och lilla Albin från vår Ikea-tripp i onsdags. Så söta! Jenny var såklart också med :-)


nya bilder

Nu har älsklingarna fått namn och jag har varit igång med kameran igen. Är dom gulliga eller är dom gulliga?


Charon


Charon


Larissa


Larissa


Larissa och Titus


Orion


Orion, Charon och mamma Hera


Titus

jag orkar inte

Ibland känner man sig så hjälplös. Nu har jag fått en klackspark i magen igen. MSen gör sig påmind och allt går tillbaka till ruta ett, igen... Kortison i höga doser och olustiga tankar snurrar runt i huvudet. Jävla skit. Jag får säga så för det är min blogg.


linslusen

Den brune lille killen är dagens linslus. Kanske för att han har båda ögonen halvt öppna, och inte ett öga helt öppet och andra stängt som resten i gänget har. Dom liknar ungefär Shrek på bild just nu.

Den brune (än så länge namnlös) ser förövrigt ut som en liten nallebjörn. Han kommer bli en riktigt gosig bamsebjörn när han blir stor, tro mig!


Mamma och björnungen

småpluttar!




Vi är faktiskt ganska så söta, och växer så det knakar gör vi med! Mamma har massor av god mjölk att smutta på...

tokigt

Kvällen igår, natten, och dagen idag har varit sjukt jobbig. Ska skriva och berätta när allting lugnat ner sig en smula...


en uppe och en nere...

  


dagens...

Det piper och dias mjölk inne i kattungeboet. Man kan sitta och bara titta på dem i timmar...

     


bilder från igår (dag 1)


Det är många bebisar att hålla reda på...


En trött kattmamma...


...som vill kramas :-)

Såklart ville hon inte föda sina ungar i den mjuka lådan som matte hade bäddat. Golvet är mycket bättre...                   

en av småttingarna


En förstabild tagen på en av småttingarna tagen med min mobilkamera. Inte världens bästa kanske, men så söt!  Fler bilder kommer!

fyra små pärlor kom till världen

Igår var vi och firade Karin som fyllde år. När vi kom hem i från Nagleryd på kvällen möttes vi av en pratig och kelen Hera och vi fattade att någonting var på G. Ungarna föddes ungefär mellan 02.00-04.00 på natten och jag fick öva mina färdigheter som framtida barnmorska. Allting gick hur bra som helst, och nu ligger hon inne i sin låda och diar fyra små gråa bebisar och är världens ståltaste mamma. Det är så mysigt!

Vikter:
1. 126g
2. 121g
3. 124g
4. 109g


knäppa drömmar

Idag är det lördag och allt känns fortfarande bara så lagom. Jag går i väntas tider, Heras bebisar ska komma vilken dag, minut, sekund som helst. Idag (om jag har räknat rätt) har hon gått 64 dagar. En katt går mellan 60-65 så ja.... Jag till och med drömde om kattungar inatt. Det blev det bara två bebisar i min dröm. Skrollan la sig i förlossningen och skadade den ena så den dog, så vi fick bara en kvar. Sorglig dröm, haha. Om jag får tippa så tror jag hon har runt fem små krabater inne i magen. Men vi får se! Soon!

Funderar på om jag ska låta bloggen bli en kattdagbok ett tag fram över sen.

så precis lagom

Hela tillvaron just nu känns så bra. Lagom mycket skola, lagom med jobb, lagom med fritid och ja ni fattar nog. Lagom av det mesta! Praktikt ord dedär faktiskt. Får väll se om jag säger likadant en vecka innan tenten men nu pratar jag i nutid. Det ända jag inte har lagom av är väll pengar, studentkassan skriker efter påfyllning. Som tur är är ju inte hela livet pengar... Eller?

För övrigt har jag varit på min livs första och min livs sista (förmodligen) obduktion denna veckan. Det var en liten upplevelse för sig. Jag imponerad av de människor som orkar jobba med att skära upp döda människor, ta ut organ och filéa upp dem, samt lägga dem på en bricka som sedan ska serveras till en läkare... Ja i stora drag. Men det var intressant. Mycket intressant faktiskt.

Annars har vi pluggat mycket neurologi i skolan nu och det är väll ingen nyhet direkt. Bröstcancer har vi med nosat på. Och ja lite annat smått och gott.

tjockisen

Nu börjar det närma sig ungar. Hon är tjock, min lilla prinsessa!




fd onsdag

Vi var ute och festade igår. Haha. Ful bild men vi hade jäklans trevligt :-)


YES!

Praktiken är slut, jippie! Vilken befrielse! Inte för att det har varit tråkig, det har bara varit för mycket av allt. Lyssna, vara duktig, visa framfötterna, och så skola på de.... Nio veckor är ganska lång tid och ja, man är trött. Men jag har lärt mig massor så det känns kanon! En lättnad.

På tis är det back to school. Jag är faktiskt skolsugen. Och så ska vi läsa sjuksomar, det tycker jag är roligt. Eller inte roligt kanske, men intressant. Snart ska jag bli bjuden på fläskfilé och det är ju med trevligt!


vitt som... frost

Vaknade idag ute hos mamma och pappa i stugan. Skogen var vit av frost och det såg riktigt vintrigt ut. Faktiskt riktigt mysigt.

Är i alla fall hemma nu. Ska försöka få i mig lite kaffe och hoppa in i duschen, sen blir det jobbkväll på praktiken för hela slanten... Ha en rolig helg ni som kan!

RSS 2.0