odjur

Mina busungar var väldigt busiga i natt. De sprang och jagade varandra i flera timmar, knarrade med garderobsdörrar som de flög in och ut ur, plingade med bollar och leksaksråttor och prasslade med och i sin prasseltunnel. Jisses.
En del irritrernade när man vet att man ska upp och jobba dagen efter. Men det är väll det som är skillnaden mellan riktiga katter och en leksakskatt antar jag.

I morse var odjuren i alla fall helt utslagna och låg och sov bredvid varandra i soffan när jag vaknade. Skönt de. Tänk att för ett par veckor sedan var Tuva rädd för lill-Skrollan. Nu är dom bästa vänner..

image36

Jag är på jobbet nu. Vi har mycket att göra idag också, kö... Fattar inte varför riktigt, men säkert något med att det är Kristi Himmelfärds dag imorgon. Suck. Det ända som är bra med det är att man får OB-tillägg på jobbet. Det är ju aldrig fel ;)

Annars händer det inte så mycket roligt just nu. Jag ska försöka hinna till MQ efter jobbet och byta en klänning som jag köpte när vi var i Karlshamn. Svart och enkel, men tror att jag behöver en större storlek. Hoppas på att den finns kvar här! Om den ens har funnits här? Vi får se.

Snart rast!
Bye bye

Kommentarer
Postat av: Lina :)

Det e skit bra att det är ob hela dan :) Synd att det inte ät storhelg till lägg.. För dte är det inte va?? kommunen är snål...

2007-05-16 @ 13:56:30
URL: http://moonshield.blogg.se
Postat av: Cis

SV Lina: Nej det är som en vanlig helg tror jag? Däremot nästa helg sen är det storhelg, guttit!

2007-05-16 @ 14:08:52
URL: http://cissa.blogg.se
Postat av: Lina :)

Jahaaa..då jobbar ju inte jag :( Gör du?

2007-05-16 @ 16:47:14
URL: http://moonshield.blogg.se
Postat av: Cis

SV Lina: Jo jag jobbar två helger i rad nu, jippiiiie.. (suck)..

2007-05-16 @ 19:23:00
URL: http://cissa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0