nyklippt

Blev träning och solning idag, och kvällen tillbringades hemma hos Elin i spandelstorp. Hon klippte mig (tack det behövdes). Skönt med friska toppar igen!

Imorgon ska jag till Rödeby och ha basgruppsträgg ute på Mogården, sen in och jobba på beställningscentralen direkt efteråt. Sen träna med mammsen. Sen är nog dagen slut?

Jeje. Sleeptime...


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hej Cis! Är under utredning och har med största sannolikhet MS. Väntar bara på det sista provsvaret nu innan det är helt klart. Var så trött på att bara läsa en massa tråkigt fakta om sjukdommen, ville läsa mer om hur det fukar i verkliga livet. Då hittade jag din blogg! och nu känner jag mig lite mer uppiggad,då första tanken efter beskedet är att livet är slut och man kommer att hamna i rullstol. Känns också kul att läsa din blogg eftersom vi är i samma ålder och jag kan se att du kan fortsätta livet som vanligt! // Cecilia

2008-03-13 @ 13:53:23
Postat av: Ciis

SV Cecilia: Hej! Kände att jag ville svara men vet inte vart så jag hoppas du går in och tittar här. Sådär kände/känner jag med, särskilt i början. Då satt jag och letade fakta och personer som en galning över internet, men hittade ändå ingen att identifiera mig med. Alla var äldre än mig eller sjukare och man blev bara oroligare av att leta runt... Och jag var en olycksfågel som fått MS så ung, ingen annan är ju det... Hoppas du mår bra, du får gärna skriva och berätta om din sjukdom osv om du vill! Kram

2008-03-14 @ 16:27:54
URL: http://cissa.blogg.se
Postat av: Cecilia

Hej! Jag känner precis som du! Jag skulle tycka att det skulle vara skönt att kunna byta lite tankar med någon som verkar vara i samma situation som jag! Om du har tid och lust förstårs:) vet inte fall du kan se min mail-adress så jag skickar med den här [email protected] Hör gärna av dig, har bla lite frågor om hur det funkar att åka utomlands med ms, som du verkar ha lite erfarenhet av, då vi planerar en resa till Agia Napa i slutet av sommaren!

Trevlig helg!

2008-03-14 @ 17:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0