helgen

Började dagen med brunch på 3G med älskling och Noel, lyxigt. Sen kom Emma och Carro med som en trevlig överraskning, riktigt söndagsmys! Borde göras oftare ;) Sen har vi varit effektiva och tvättat världens största hög med tvätt. Jisses vad tvätt det blir när man har en liten kräkbebis... Egen tvättmaskin skulle helt klart vara guld värt. Har dessutom ÄNTLIGEN gjort mjukfogen i köket, och kommit överrens om att vi absolut inte är några hantverkare. Men nu är den där, och den får va som den är. Tänker absolut INTE göra om den :P

Igår var vi i Nybro hela dagen hos farfar och "plastfarmor", Noels alltså :) Alltid trevligt, fick supergod kycklinggryta (även med oss hem) så den har vi smaskat på ikväll med. Skönt att slippa laga mat ibland... Och så fick vi ett set med riktigt snygga tallrikar och assietter. Åhh så fina dom är, blev jätteglad :) Och Noel fick kläder, och vi fick pengar. Herrejisses, typ julafton ju. Tack, tack snälla ni!

Vi bytte liggdelen till sittdel på Noels vagn häromdagen med. Så söt han är, sitter som en kung! Tror tyvärr inte det funkar på vår andra vagn ännu, den har med "traditionell" sittdel, så där får han fortsätta ligga ett tag till, tror han är lite för vinglig för att sitta i den. Men på baby acen är den superbra, sittdelen är ungefär som en bilbarnstol. Han började bli lite missnöjd när han var vaken och låg ner, så nu kan han sitta och titta på allt spännande som flyger förbi, så nöjd och glad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0